Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φ. Παπαθωμά συντάσσεται στο πλευρό της Δ.Ε. Ακραιφνίας για την εύρυθμη λειτουργία του Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Ακραιφνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                                      
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ







ΠΡΟΣ: Πρόεδρο


Τ.Κ. Ακραιφνίου


Κ. Βασιλείου Αλ.






ΚΟΙΝ:
1.Δήμαρχο Ορχομενού



κ. Υπερήφανο Λ.
                                                                               2.Πρόεδρο Δ.Σ.
                                                                                κ. Ρόδη Λ.


Κύριε Πρόεδρε της Τοπικής Κοινότητας  Ακραιφνίου,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας, την οποία έχουμε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ως Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συντασσόμεθα σε όποια αιτήματα και σε όποιες αποφάσεις λάβετε, σε σχέση με το θέμα που άπτεται της εύρυθμης λειτουργίας του Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Ακραιφνίου.
Για πληρέστερη δε ενημέρωσή σας, σας γνωστοποιώ, ότι η υποβάθμιση, η αναβάθμιση και πιθανόν η κατάργηση σχολικών μονάδων στην Επικράτεια γίνεται με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.
Στις αρμοδιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας ανήκουν οι μετακινήσεις των μαθητών από τον τόπο διαμονής τους στα σχολεία τους και το αντίθετο.
Τα στοιχεία των μεταφερομένων μαθητών δίνονται με ευθύνη των Διευθυντών των Σχολικών μονάδων  στην αρμόδια Δ/νση Ανάπτυξης, Τμήμα Δια Βίου Μάθησης.
Άρα, μόνο σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δρομολόγια μεταφοράς και μετακίνησης μαθητών, έτσι όπως αυτά δίνονται από τις Δ/νσεις σχολείων χωρίς να εμπίπτει στις αρμοδιότητές μας  ο τρόπος εγγραφής των μαθητών στα σχολεία, διαδικασία η οποία ανήκει στις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας.

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τις αποφάσεις σας, για να συνταχτούμε στο πλευρό σας, συμπαραστεκόμενοι στα αιτήματά σας.
Με εκτίμηση

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας
Φανή Παπαθωμά


Δεν υπάρχουν σχόλια: