Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 16, 17,18 Σεπτεμβρίου το πρώτο Πανελλήνιο Διεταιρικό Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής Ογκολογίας στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς «Χρήστος Παλαιολόγος»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος
 Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, γεια σας.

Έχετε βρεθεί ποτέ στην ακροθαλασσιά, νύχτα της αυγουστιάτικης πανσέληνου; Το φεγγάρι του Αυγούστου, πριν βγει στον ουρανό στολίζεται μπροστά στον καθρέφτη του Σύμπαντος ώρες ατέλειωτες, βάφεται με χρώματα παραδεισένια κι ετοιμάζεται να κάνει την πιο μεγαλοπρεπή του εμφάνιση. Το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι ότι κοιτώντας το, καθρεφτίζεται πάνω του η ψυχή του καθενός μας, αφού γίνεται μαβί για τις θλιμμένες καρδιές, χρυσοκίτρινο για τις χαρούμενες, πορτοκαλί για τις αισιόδοξες, πύρινο κόκκινο για τις ερωτευμένες. Εσείς, το έχετε προσέξει αυτό; 
Πιστεύω να επιστρέψατε. Όσοι τυχεροί έκαναν διακοπές...

Εμείς αρχίσαμε να κάνουμε το πρόγραμμα του φθινοπώρου και σας καλούμε να μας συντροφεύσετε σ’ αυτό το ενδιαφέρον, ελκυστικό, γοητευτικό ταξίδι, που κάθε χρόνο κάνουμε μαζί.
·         Στις 16, 17,18 Σεπτεμβρίου 2016, η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, διοργανώνει το πρώτο Πανελλήνιο Διεταιρικό Επιστημονικό Συμπόσιο Χειρουργικής Ογκολογίας, που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Λιβαδειάς «Χρήστος Παλαιολόγος», με τη συμμετοχή του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. Η τελετή έναρξης θα γίνει στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Λιβαδειάς (οδός Φίλωνος 35-39) στις 6.30 μμ. Το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. θα εκπροσωπήσει η Πρόεδρος κ. Στέλλα Ταπανλή, η οποία θα μιλήσει με θέμα: «Ο άνθρωπος και το κοινωνικό σύνολο απέναντι στις κακοήθεις νεοπλασίες. Η επίδραση του καρκίνου στον κοινωνικό ιστό». Σας καλούμε να έλθετε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου, να ακούσετε ομιλίες σπουδαίων καθηγητών Πανεπιστημίων, για ένα θέμα που ενδιαφέρει όλους: «Από την σύγχρονη νανοτεχνολογία στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου».
·         Στις 1,2 Οκτωβρίου, Σάββατο, Κυριακή θα επισκεφθούμε, όπως κάθε χρόνο, το «νησί της Παναγιάς» την Τήνο, να προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα σ’ ένα ταξίδι, που έχει προσκυνηματικό χαρακτήρα αλλά και ψυχαγωγικό στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Δηλώσατε έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες Τασία Καντά 22610-22539 κιν. 6982784969, Μαρία Καραμάνη κιν. 6975680284 & Ελένη Ταμπάκη κιν. 6974188217.
·         Στις 16 Οκτωβρίου Κυριακή, διοργανώσαμε μια πρωτότυπη, φυσιολατρική μονοήμερη εκδρομή στη μα-γευτική Ορεινή Κορινθία. Το φθινόπωρο, που η φύση ηρεμεί για να υποδεχτεί το χειμώνα, θα επισκεφ-θούμε τις λίμνες Στυμφαλία, Δόξα, την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Φενεού, την Καστανιά, το Περι-βαλλοντικό Μουσείο Στυμφαλίας. Ένα ονειρεμένο ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Δηλώσατε συμμετοχή στις κυρίες: Λούλα Ευθυμίου 22610-80497 κιν. 6974122586, Μαρία Καραμάνη κιν. 6975680284, Γιάννα Ζέρβα 22610-20706 κιν. 6974411208.  Αρχίσαμε και θα τελειώσουμε με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, αφιερωμένο σ’ εκείνους που αγαπούν και σιγοτραγούδησαν: «Κι εσύ, όπου κι αν είσαι απόψε, Να προσέχεις τον εαυτό σου... Να χαμογελάς... Να προσπαθείς, Να ονειρεύεσαι, Να εύχεσαι... Να αγαπάς...».

Καλό φθινόπωρο, με υγεία

Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος
Στέλλα Ταπανλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: