Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

’Εναρξη Εγγραφών - Μαθημάτων στο Λύκειον των Ελληνίδων Θηβών

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Θηβών» συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά την ανάδειξη και τη διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού.

Νέες δράσεις και πλούσιες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα συμπεριλαμβάνονται στην νέα Λυκειακή χρονιά. Θα λειτουργήσουν τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιού,  χειροτεχνίας-ζωγραφικής και μουσικοκινητικής.
 

Στα πλαίσια της νέας λυκειακής χρονιάς
 2016-2017 το ΛτΕ Θηβών ενημερώνει τους παλιούς και τους νέους μαθητές όλων των δραστηριοτήτων του ότι από το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 από τις 10:00πμ έως και τις 2:00 μμ και κάθε Κυριακή από τις 7:30 μμ έως και τις 9:30 μμ, Δευτέρα  από τις 6:00 μμ έως και τις 8:30 μμ, Τετάρτη από τις 7:30 μμ έως και τις 8:30 μμ,  ξεκινούν οι εγγραφές και  μαθήματα που θα πραγματοποιούνται στην Αίθουσα του Λυκείου των Ελληνίδων στην Πινδάρου 3 στο ισόγειο.

- Στο «Λύκειον των Ελληνίδων»  διδάσκονται ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από κάθε περιοχή της Ελλάδας και θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα χορευτικά τμήματα:



                
•    Τμήμα Παιδικό

              •   
 Τμήμα Εφηβικό 

              •   
 Τμήμα Ενηλίκων

              •   
 Τμήμα Παραστάσεων



- Μουσικοκινητικής για παιδιά από 3 έως 6 χρονών. 
-Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας για παιδιά.

Στο Λύκειον των Ελληνίδων Θηβών  έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε φέτος με το Μουσικό Εργαστήρι του Παναγιώτη Λάλεζα .
θα διδάσκονται ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια
από κάθε περιοχή της Ελλάδας κάθε Κυριακή απόγευμα  από τις 6:00 μμ έως τις 7:00μμ και  θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα τμήματα :
Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής/ Παιδικό, Ενηλίκων– Γυναικείο & Ανδρικό
Υπεύθυνος των τμημάτων της χορωδίας είναι ο καθηγητής Παραδοσιακού Τραγουδιού Παναγιώτης Λάλεζας
Η έναρξη μαθημάτων του ΛτΕ Θηβών γίνεται πάντα το 1ο Σάββατο του Οκτώβρη και η λήξη των μαθημάτων γίνεται στα μέσα Ιουνίου με την διοργάνωση μιας εκδήλωσης ή ενός γλεντιού με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του ΛτΕΘηβών.

Το «Λύκειον των Ελληνίδων Θηβών» παραμένει στη διάθεσή σας.
 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Λυκείου κάθε
 Σάββατο από τις 10:00πμ έως και τις 2:00 μμ και κάθε Δευτέρα  από τις 6:00 έως και τις 9:00 μμ, Τετάρτη από τις 7:30 μμ έως και τις 9:00 μμ. Στα τηλ 22620-25961 & 6977410450.
Επισκεφτείτε τη
  σελίδα μας στο κοινωνικό δίκτυο Facebook για να μας γνωρίσετε καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: