Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση συνεργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Συνάντηση συνεργασίας με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ.Αθανάσιο Καπρέλη, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά, την Δευτέρα 19-9-2016 στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει θέματα που άπτονται της έγκαιρης  καταβολής των  επιχορηγήσεων στους αγρότες.
Ζητήθηκε η επίσπευση των ενεργειών επεξεργασίας των στοιχείων του ΟΣΔΕ και η άμεση καταβολή των επιχορηγήσεων της γεωργικής παραγωγής και να μην επαναληφθεί φέτος η περσινή καθυστέρηση, δεδομένων των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, όπως όλοι βέβαια οι πολίτες αυτής της χώρας. Η αγροτική οικονομία είναι πολύ σημαντικός τομέας για την Βοιωτία και την λειτουργία όλων των νοικοκυριών της Βοιωτίας και η ομαλή λειτουργία του στηρίζει την ομαλή λειτουργία και των άλλων τομέων της τοπικής οικονομίας.
Ακόμη ζητήθηκε η επίσπευση της καταβολής των οικονομικών ενισχύσεων των νέων αγροτών  και των άλλων προγραμμάτων που εκκρεμούν οι καταβολές των ενισχύσεων.

Τέλος , η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την συνεργασία στην απόδοση όλων των αρχείων καλλιεργειών της Κωπαίδας, για την έκδοση των λογαριασμών των αρδευτικών τελών και την αποφυγή έτσι της διπλής ταλαιπωρίας υποβολής άλλων δηλώσεων καλλιέργειας για τον υπολογισμό των τελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: