Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ζυμαρικά της οικογένειας Κασκαβελιώτη έκαναν «ποδαρικό» στη διεθνή προβολή του Δήμου Θηβαίων

Η ξενάγηση στο Δήμο Θηβαίων ξεκίνησε και επτά  δημοσιογράφοι από την Αμερική που ασχολούνται με τη γαστρονομικά, τον οίνο και το ταξίδι βρίσκονται στη ιστορική πόλη της Βοιωτίας, φιλοξενούμενοι του Δήμου Θηβαίων, για να προβάλλουν τα τοπικό μας προϊόντα και την αρχαιολογικά μας ιστορία.



Πρώτος σταθμός σήμερα ήταν το γνωστό εργοστάσιο ζυμαρικών «Ο Βλάχος» που ανήκει στην οικογένεια Κασκαβελιώτη με καταγωγή από το Ακραίφνιο.
Το εργαστήριο "Ο ΒΛΑΧΟΣ" ιδρύθηκε από τον Σπύρο Κασκαβελιώτη το 1991 με σκοπό την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών. Τα επόμενα χρόνια μεγάλωσε την γκάμα των προϊόντων του με την παραγωγή αρτοσκευασμάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής. Το 2006 το εργαστήριο "Ο ΒΛΑΧΟΣ" μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Την ίδια χρονιά στην επιχείρηση εισήλθε και ο υιός Βασίλης Κασκαβελιώτης.

Εκείνο που κάνει τα προϊόντα του εργαστηρίου ξεχωριστά είναι η ποιότητα και η εντοπιότητα των πρώτων υλών και κυρίως η φρεσκάδα τους. Όλα τα προϊόντα του εργαστηρίου "Ο ΒΛΑΧΟΣ" παρασκευάζονται από την οικογένεια Κασκαβελιώτη με πολύ μεράκι, και στόχος της είναι πάντα να προσφέρει τρόφιμα υψηλής γευστικής και θρεπτικής αξίας στο καταναλωτικό κοινό. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: