Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Για να γνωρίζουμε καλύτερα τον Υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ κ. Μιχάλη Κωνσταντίνου από το Δήμο Ορχομενού

ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και Σ.τ.Ε.
τ. Πρόεδρος Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων
Σκουφά 56 Αθήνα ΤΚ 10.679 τηλ. 210- 3616328 φαξ 210 -3616329
Κάστρο Βοιωτίας ΤΚ 32.200 Τηλ. 22680- 41412
κιν. 6944871341


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1970. Κατάγομαι από τα χωριά Κάστρο και Παύλο Ορχομενού. Είμαι Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και στο  Σ.τ.Ε. ειδικευμένος στο Εργατικό Δίκαιο και ασκώ δικηγορία για 17 έτη, ασχολούμενος με το Αστικό, το  Εργατικό και το Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1988. Ήμουν μέλος της συντονιστικής Επιτροπής της Τομεακής Οργάνωσης Επιστημόνων Νομικών Επαγγελμάτων του ΠΑΣΟΚ.
Ως νέος δικηγόρος διετέλεσα Ταμίας της Ένωσης Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Δικηγόρων.
Από τις αρχές του 2011 έως και το Μάρτιο του 2015 διετέλεσα Αντιπρόεδρος και κατόπιν Πρόεδρος του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), αναλαμβάνοντας καθήκοντα σε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία όμως επιτεύχθηκε κατακόρυφη μείωση του ελλείμματος του Ταμείου και σημαντική επιτάχυνση της απονομής του εφάπαξ βοηθήματος προς τους δικαιούχους ασφαλισμένους του Ταμείου. 

Στις επερχόμενες κρίσιμες εκλογές θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία. Θεωρώ, ότι οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας θα πρέπει να συμβάλλουν στην πολιτική και εκλογική ενίσχυση του, με δεδομένο ότι το ΠΑΣΟΚ  έχει αποδείξει σε κάθε δύσκολη στιγμή, ότι αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα για τη χώρα. Με την ανανέωση στελεχών, που επιτελείται και τη νέα αρχή ο πολιτικός φορέας, που για χρόνια είναι ο κύριος εκφραστής των προοδευτικών ανθρώπων πιστεύω, ότι μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά  το επόμενο διάστημα, στην οριστική υπέρβαση του δημαγωγικού, όπως αποδείχτηκε διχασμού του Μνημονίου, που μας παγιδεύει στο παρελθόν και στην οργάνωση  ενός δικού μας, νέου αξιόπιστου σχεδίου, μιας νέας βάσης για την έξοδο από την κρίση αποφεύγοντας την επιστροφή στα ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: