Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοικτή πρόσκληση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για συμμετοχή σε Εκθέσεις Τροφίμων

            Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως βασικό της μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών μας, σχεδιάζει την παρουσία της μαζί με τους παραγωγούς της σε επιλεγμένες κλαδικές εκθέσεις στο άμεσο μέλλον.
            Η πρώτη δράση προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις τρείς κλαδικές εκθέσεις , “MEAT DAYS 2015”  (για το κρέας και τα προϊόντα του),  “DAIRY EXPO 2015”   (για τη γαλακτοκομία και τυροκομία) και  “FROZEN FOOD 2015”  (για κατεψυγμένα τρόφιμα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις 7-9 Νοεμβρίου 2015,  στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 
            Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει πλήρως το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
            Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων παραγωγών και επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας προϋποθέτει την παρουσία εκπροσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ σημαντική θα είναι για την καλύτερη εικόνα της προσπάθειάς μας η ύπαρξη διαφημιστικού υλικού εκ μέρους των συμμετεχόντων.
            Παρακαλούμε όσους και όσες επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία και συμμετοχή τους το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 16 Οκτωβρίου 2015, επικοινωνώντας με τα στελέχη της Διεύθυνσης στα τηλέφωνα 22313 51275 ή 22213 52494 είτε αποστέλλοντας αίτημα συμμετοχής με τα στοιχεία σας, στο fax 22310 35941 ή στο email s.tselas@pste.gov.gr
Περισσότερα στοιχεία για τις εκθέσεις μπορείτε να αναζητήσετε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr
Είμαστε στην διάθεσή σας για  διευκρινήσεις και επιπλέον πληροφορίες.


                                                                                         Ο Αντιπεριφερειάρχης
                                              Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής
                                                                                         Γιώργος Κελαϊδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: