Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Τσίπρας: Εντολή για ολόκληρη τετραετία

Για καθαρή εντολή τετραετίας έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΄ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Κλαυθμώνος και πρόσθεσε ότι στόχος είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην Ευρώπη. Στην πλατεία Κλαυθμώνος μετέβη και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος όπου είχε θερμό εναγκαλισμό με τον κ. Τσίπρα ο οποίος ανήγγειλε ότι μαζί θα συνεχίσουν τον αγώνα.
Ο κ. Τσίπρας δήλωσε δικαιωμένος καθώς δόθηκε σκληρή και δύσκολη μάχη και εκτίμησε ότι «ο λαός έδωσε καθαρή εντολή για να σηκώσουμε ψηλά την υπηρηφάνεια του λαού μας. Να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να  δώσουμε έναν όμορφο αγώνα. Να βάλουμε μπροστά το δίκιο μας σε εχθρούς με μεγαλύτερες δυνάμεις».
«Η Ελλάδα στην Ευρώπη είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας» ανέφερε και υπογράμμισε ότι η εντολή είναι για μία ολόκληρη τετραετία.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ακόμα κι όταν τον έβαλαν όλοι στο στόχαστρο απέδειξε ότι έχει στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Η νίκη ανήκει σε αυτούς» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ανάκαμψη δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό αλλά θα έρθει. «Η ανάπτυξη θα έχει κοινωνικό πρόσημο μέσα από την αναδιανομή πλούτου» πρόσθεσε.
Ανέφερε επίσης ότι η εντολή είναι κρυστάλλινη και καθαρή εντολή «να ξεμπερδέψουμε με καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς».
«Θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια για το πόσο αποτελεσματικοί είμαστε» σημείωσε και απευθύνθηκε στον παρόντα κ. Καμμένο για να τον ευχαριστήσει «που ενώνει τις δυνάμεις μαζί μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας γιατί από αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που αρχίσαμε». «Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από τη χώρα. Για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προκοπή του τόπου μας» ανέφερε κλείνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: