Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Το προεκλογικό μήνυμα του Υπ. Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ευ. Μπασιάκου

«ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΝΔ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος απευθύνει το παραπάνω μήνυμα, ενόψει των κρίσιμων βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, ζητώντας από τους Βοιωτούς την ενεργή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ώστε με τη νίκη στις εκλογές να σταθεροποιηθεί η χώρα και να κινηθεί ταχύτερα σε τροχιά ανάπτυξης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπασιάκος, στην πρόσφατη 7μηνη θητεία του ως Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πάντοτε σε συνεργασία με τους Τοπικούς Αιρετούς Εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των Φορέων – και βέβαια κοντά στον πολίτη - έφερε στη Βουλή, με 180 Ερωτήσεις του (που είναι οι περισσότερες που κατέθεσε Βουλευτής της ΝΔ), κρίσιμα σημαντικά προβλήματα, θέματα και ζητήματα, κυρίως της Βοιωτίας, των αγροτών, των ανέργων, των νέων, των μισθωτών, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, της οικονομικής κρίσης, των έργων και των προοπτικών ανάπτυξης, καθώς και του περιβάλλοντος, αναζητώντας λύσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπασιάκος, «η εντατική αυτή προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές από οποιαδήποτε θέση ευθύνης ταχθούμε, ώστε να βγάλουμε τη χώρα από τη σημερινή πολύπλευρη κρίση και να επιτύχουμε τους αναπτυξιακούς στόχους μας.»  


Δεν υπάρχουν σχόλια: