Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγουδώντας από… Πλούταρχο, μέχρι για τον ίδιο τον Πλούταρχο στην Μαυρόγεια!


Ένα διαφορετικό χρώμα – αντίθετο απ` ότι συνήθως θα περίμενε κανείς σ` ένα καμποχώρι της Κωπαϊδας – έδωσε φέτος η πρωτοβουλία του CAFÉ Γηπεδάκι στην Τ.Κ. Μαυρόγειας, το βράδυ της παραμονής της γιορτής του χωριού για το Γενέθλιο της Θεοτόκου. Μέσα στον διαμορφωμένο  προαύλιο χώρο – που ως γνωστόν έχει παραχωρηθεί προς αξιοποίηση εδώ και δέκα περίπου χρόνια από τον Δήμο Ορχομενού-  ο ιδιοκτήτης κ. Κώστας Θεοδώρου είχε φροντίσει για όλους και για όλα!

 Την βραδιά συντρόφευαν νέοι καλλιτέχνες της περιοχής μας, οι οποίοι ερμήνευσαν έντεχνα και λαϊκά κομμάτια, ανεβάζοντας το κέφι των θαμώνων, που παρ` όλην ψιλή βροχή, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν μέχρι το πρωί.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στο να περάσουμε μια τόση όμορφη βραδιά! Ειδικά την ορχήστρα μας,δηλαδή τον Τακη Κατσουλη,τον Νιο Μουρατιδη,τον Θανο Παναγωτα,τον Στελιο Κασσινα και την Ειρηνη Λαγουδη» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS ο κ. Θεοδώρου, ιδιοκτήτης του Cafe «Το γηπεδακι».
 Η βραδιά, όμως, είχε και άλλες εκπλήξεις, καθώς δεν ακούστηκαν μόνο τα τραγούδια του Πλούταρχου, αλλά οι τραγουδιστές του αφιέρωσαν αυτοπροσώπως τα πιο γνωστά και αγαπημένα του κομμάτια, καθώς και φέτος τίμησε τη γιορτή της γενέτειράς του.
 Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της βραδιάς! 













Δεν υπάρχουν σχόλια: