Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Λεβαδέων

kenΟ Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης , ξεκινά την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου.
Στο πλαίσιο των αρχών της ισότητας των ευκαιριών και της μη διάκρισης εξαιτίας της φυλής ή της εθνικής καταγωγής, της θρησκείας ή και των πεποιθήσεων, της ύπαρξης αναπηρίας, του φύλου και της ηλικίας, τα παρεχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ. Μόνη προϋπόθεση, αποτελεί το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα (25ωρα ή 50ωρα) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Λεβαδέων, άνω των 18 ετών.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ξεκινά την Δευτέρα 28-09-2015 και λήγει την Παρασκευή 09-10-2015. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Εκπαιδευόμενοι που έχουν παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ξανά το ίδιο.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτούνται:
– Η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης( διατίθεται στο Κ.Δ.Β.Μ.και στην ιστοσελίδα του Δήμου (htpp:// livadia.gr)
-Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο:
-Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού Δήμου Λεβαδέων , τηλ. 2261 3 52201- 2 // email:  kdvm903@gmail.com, facebook: Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λιβαδειάς. 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΝΤΟΥΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: