Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ήρθε το yellowday!

Ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τη λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας yellowday διοργάνωσε χθες στην Αράχωβα η Τράπεζα Πειραιώς.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία yellowday αποτελεί τη νέα πρόταση στο χώρο των αγορών, η οποία περιλαμβάνει πολλές προσφορές, στις καλύτερες τιμές, για διάφορα προϊόντα, με την υπηρεσία να είναι διαθέσιμη τόσο στο yellowday.gr  όσο και στο yellowday app.
Η νέα πρόταση στο χώρο των αγορών από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς! Η ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών yellowday έχει προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν, στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα! Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους είτε στο yellowday app για κινητά ios & android.
Αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό, όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις! Για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ αν χρησιμοποιήσουν κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή.
Κατηγορίες προσφορών
Στο yellowday οι χρήστες απολαμβάνουν προσφορές για:
§  Είδη καθημερινότητας
§  Διακοπές & Ταξίδια
§  Διασκέδαση                       
§  Shopping
§  Ευεξία & Υγεία
§  Αθλητισμό & Δραστηριότητες
§  Παιδί
Επιβράβευση και Προνόμια
Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges (“επαθλα”), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν αποκλειστικές εμπειρίες που εξασφαλίζει μόνο το yellowday!
Επιπλέον, απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:
         Εντοπίζουν προσφορές κοντά τους πάνω στον χάρτη από το κινητό.
         Λαμβάνουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους.
         Συγκεντρώνουν points και συμμετέχουν σε leaderboards, εξασφαλίζοντας μοναδικά δώρα.
         Αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και “κάνουν like” στις προσφορές που τους αρέσουν, για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday.
         Μοιράζονται την εμπειρία yellowday με τους φίλους τους μέσω email, facebook & twitter.

Οι Συνεργάτες του yellowday
Οι συνεργάτες του yellowday είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και αποτελούνται από πολλά μεγάλα brands στο χώρο τους και αρκετά medium. Τα κριτήριά επιλογής είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και η αξιοπιστία τους. Επιπλέον, για τους συνεργάτες του yellowday, έχει δημιουργηθεί ειδικό web site https://co.yellowday.gr και εφαρμογή για κινητά ios & android, για να μπορούν να πραγματοποιούν online την εξαργύρωση των κουπονιών των πελατών τους, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη 24x7 για οτιδήποτε χρειαστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: