Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πάσχα στη Λιβαδειά ... σαν τα παλιά φέτος από τον Δήμο Λεβαδεών !!!

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων για τον εορτασμό του Πάσχα, που αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό έθιμο της πόλης, καθώς συνεχίζει την παράδοση του Ρουμελιώτικου Πάσχα.
Οι φετινές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες στοχεύουν στη ψυχαγωγία των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας.
Το γλέντι θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα με το έθιμο των λάκκων στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας, όπου ο Δήμος θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες και θα προσφέρει πασχαλινά εδέσματα. Επίσης το έθιμο των λάκκων θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς και στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη με νταούλια και κλαρίνα. Το βράδυ, δίπλα στο ποτάμι και σε δύο σκηνές θα πραγματοποιηθούν μουσικές συναυλίες με τους Γιώργο Μάγκα, Mode Plagal, Δημήτρη Πουλικάκο, Flat Out και Plan B, ενώ τη Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στην Κεντρική Πλατεία θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους. 
Επίσης, στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί συναυλία νεανικών τοπικών συγκροτημάτων την Τετάρτη 15 Απριλίου, ενώ πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για τα παιδιά, εκθέσεις και αθλητικές εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: