Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Το δικό μου Πάσχα»

Στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων του Πάσχα, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον Δήμο Λιβαδειάς, διοργανώνουν μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Το δικό μου Πάσχα».

Όροι Συμμετοχής
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουνε όλοι οι μαθητές Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων (Ε & ΣΤ τάξης) της Λιβαδειάς.
2. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με 1 έως 3 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουνε σαν θέμα το «Δικό μου Πάσχα», μια προσωπική θεώρηση αυτής της τόσο σημαντικής γιορτής. Ζητούμε την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ματιά του φωτογράφου που θα αποτυπώσει την γιορτή όχι μόνο στο οικογενειακό και κοινωνικό του περίγυρο αλλά και σε όλη την πόλη.
3. Όλες οι συμμετοχές πρέπει να είναι τυπωμένες φωτογραφίες σε μέγεθος 21 επί 29 εκ. (Α4).
4. Η κατάθεση των φωτογραφιών - συμμετοχών θα γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης της Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς το Πάσχα από την Μ. Παρασκευή έως την Κυριακή του Πάσχα στην αίθουσα της Νεροτριβής (απογευματινές ώρες).
5. Η ψηφιακή επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται. Δεν επιτρέπεται να αποσταλούν φωτογραφίες που κατέβηκαν από το διαδίκτυο ή ανήκουν σε τρίτους. Θα γίνεται έλεγχος και αυτόματος αποκλεισμός του διαγωνιζόμενου. Δε θα γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έχουν διακριθεί σε άλλον διαγωνισμό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που αυτό γίνει αντιληπτό θα ακυρώνεται η συμμετοχή του διαγωνιζόμενου.
6. Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα με τη σχολική μονάδα φοίτησης.

1η κατηγορία: Μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων (Ε & ΣΤ τάξης)
2η κατηγορία: Μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων
3η κατηγορία: Μαθητές και μαθήτριες Λυκείων

7. Κάθε παιδί που θα συμμετέχει θα λαμβάνει αυτόματα ένα αναμνηστικό συμμετοχής καθώς και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της Φωτογραφικής Λέσχη Λιβαδειάς
8. Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την/τις φωτογραφία-ες του να αποστείλει και τα στοιχεία επικοινωνίας του: τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) και email.


Κριτική Επιτροπή
Οι φωτογραφίες θα κριθούν από 3μελή επιτροπή η οποία θα αποτελείται από μέλη της Φωτογραφικής Λέσχη Λιβαδειάς.
1. την δασκάλα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς
2. έναν εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς
3. έναν εκπρόσωπο των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς

Αποτελέσματα / Έκθεση
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, τόσο στην ιστοσελίδα της λέσχης (www.fotolesxilivadias.gr) όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο νικητής του διαγωνισμού καθώς και oι 15 επόμενες διακριθέντες φωτογραφίες (finalists), θα αποτελέσουν το υλικό έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από 9 Μαίου 2015 έως 24 Μαίου 2015 στη Λιβαδειά στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μήνα Φωτογραφίας που διοργανώνει η Λέσχη μας.
Ο χώρος της έκθεσης, θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στους ενδιαφερόμενους, από την ιστοσελίδα http://www.fotolesxilivadias.gr/ της Λέσχης μας, με προσωπικές προσκλήσεις και από τα Μ.Μ.Ε.
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του Διοικητικού Συμβουλίου της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς.

Λεμονή Γιάννη, Πρόεδρο Δ.Σ. Φ.Λ.Λ. (6945894332)
Αλογοσκούφη Χρήστο, Ταμία Δ.Σ. Φ.Λ.Λ. (6977460273)

Στους μαθητές και μαθήτριες των οποίων οι φωτογραφίες επιλεγούν από την προαναφερθείσα κριτική επιτροπή, θα απονεμηθούν αντίστοιχα βραβεία (βιβλία) στην πρώτη κατηγορία και έπαινοι στις δεύτερες και τρίτες φωτογραφίες κάθε κατηγορίας. Η απονομή των διακρίσεων θα γίνει σε ειδική τελετή κατά το χρονικό διάστημα της έκθεσης.

Βασικές Πληροφορίες
Πότε:
10 Απριλίου 2015 (Μ. Παρασκευή) έως 13 Απριλίου 2015 (Δευτέρα του Πάσχα)
Που:
Νεροτριβή (κατά την διάρκεια της έκθεσης του Πάσχα)
Διοργάνωση:Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς
Επικοινωνία:
email: fotolesxilivadias@gmail.com
Υπερσύνδεσμος: http://www.fotolesxilivadias.gr/
Κόστος: Δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: