Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Εκεί ψηλά στον… Αι Λιά!Την ώρα που στην πόλη του Ορχομενού και στον Κωπαϊδικό κάμπο η θερμοκρασία έδειχνε 40 βαθμούς κελσίου, όσοι είχαμε την «τύχη» να ανηφορίσουμε στον εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στον Λόφο της Δραγατσούλας, ανήμερα της εορτής του Αγίου, απολαύσαμε το δροσερό αεράκι αλλά και την πόλη μας από ψηλά καθώς καθόμασταν στην σκιά του Μακεδονικού Πύργου, σήμα κατατεθέν του Ορχομενού εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
Το πανηγυρικό εσπερινό έψαλλε ο πατέρας Χαράλαμπος συνοδευόμενος από τον ιεροψάλτη κ. Γιάννη Μπούτση. Μετά το πέρας της ακολουθίας ο εφημέριος της ενορίας «Παναγίας της Σκριπούς» ευχαρίστησε την Δημοτική Αρχή – μέσω της Αντιδημάρχου κας Βαρβάρας Σκαγιάκου που ήταν παρούσα – για την ανάδειξη του χώρου με τη δυνατότητα της πρόσβασης που έδωσε στους – ηλικιωμένους κυρίως – δημότες, με χώμα που έριξε στο ήδη υπάρχον μονοπάτι.

Για την ΠΠΟ

Στο video που συνοδεύει την ανάρτηση μας είναι για τους ξενιτεμένους Ορχομένιους, ώστε να "νοιώσουν" την εικόνα της πόλης μας από ψηλά, η οποία, μάλλον, θα σας έχει λείψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr