Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2009

Να λειτουργήσει το αναψυκτήριο στις Πηγές των Χαρίτων «επιθυμεί» το 65% των αναγνωστών μας!


Να λειτουργήσει το Δημοτικό Αναψυκτήριο στις Πηγές των Χαρίτων αλλά από αξιόπιστο Επιχειρηματία «επιθυμεί» - σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης ηλεκτρονικής μας δημοσκόπησης – το 65 % των αναγνωστών μας (σύνολο 25 ψήφοι).


Εάν σ` αυτούς προστεθεί και το άλλο 26%, εκείνων που ψήφισαν «ναι, γιατί εμφανίζει φθορές», τότε αντιλαμβανόμαστε την σχεδόν καθολική επιθυμία των αναγνωστών του Orchomenos – Press που θέλουν το Δημοτικό Αναψυκτήριο, που ολοκληρώθηκε στις Πηγές των Χαρίτων, να λειτουργήσει άμεσα (Σύνολο 91%).
Πιο… τυπικοί εμφανίζονται το 5% (δηλαδή 2 ψήφοι) οι οποίοι πιστεύουν ότι πρώτα πρέπει να παραδοθεί επίσημα στο Δήμο Ορχομενού και μετά να λειτουργήσει ενώ υπάρχει και ένας «συμπολίτης» μας (ποσοστό 2%) που το θέμα του είναι αδιάφορο!
Ακολουθούν αναλυτικά τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι αντίστοιχες απαντήσεις:

Ναι γιατί εμφανίζει φθορές: 10 (26%)
Ναι αλλά απο αξιόπιστο επιχειρηματία: 25 (65%)
Όχι πριν παραδοθεί επίσημα στο Δ.Ορχομενού: 2 (5%)
Όχι γιατί θα επηρεάσει την τοπική αγορά: 0 (0%)
Μου είναι αδιάφορο: 1 (2%)
Σύνολο ψήφων 38.

ΥΓ: Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους τους αναγνώστες μας και κυρίως εκείνους που θέλησαν να συμμετάσχουν με την ψήφο τους στην αμφίδρομη αυτή επικοινωνία που ξεκινήσαμε για διάφορα ζητήματα ή προβληματισμούς που κατά τη γνώμη μας αγγίζουν την κοινή γνώμη... Τα αποτελέσματα - όχι μόνο της παρούσας έρευνας - ευχόμαστε να αποτελέσουν χρήσιμο υλικό για την τοπική μας κοινωνία, καθώς - αν μη τι άλλο - θέλουμε να πιστεύουμε πως φανερώνουν update... τις επιθυμίες μας και πιάνουν τον παλμό της πόλης μας! Καλή συνέχεια σε όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: