Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Τα βραβεία του Ιδρύματος Μπότση για δύο συντάκτες της «Ναυτεμπορικής»

Tους Γιώργο Κούρο και Λάμπρο Ρόδη


Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιώργος Κούρος της «Ν» βραβεύτηκε για την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης σε θέματα του οικονομικού ρεπορτάζ. 

Από την έντυπη έκδοση 

Η 34η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
 Ο δικός μας Γιώργος Κούρος βραβεύτηκε για την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης σε θέματα του οικονομικού ρεπορτάζ, ενώ ο Λάμπρος Ρόδης, υπεύθυνος ειδικών εκδόσεων στην «Ν», για την εβδομαδιαία εφημερίδα της Στερεάς Ελλάδας "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ" . Αναλυτικά τα βραβεία: - Ευγένιος Δαδαλιάρας (NOVA) για την ανάδειξη της αξίας και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη δωρεά οργάνων μέσα από μια σειρά ρεπορτάζ στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. - Ανδριάνα Παρασκευόπουλου (ΕΡΤ), για το ντοκιμαντέρ «CERN, τα μυστικά του Σύμπαντος». - Λένα Παρασκευά για την αντικειμενική κάλυψη της ειδησεογραφία και την ανάδειξη θεμάτων από την Περιφέρεια (STAR Κεντρικής Ελλάδος). - Κωνσταντίνος Φαφούτης για την επιτυχημένη δημοσιογραφική του καριέρα ως διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Η Καθημερινή». 
Βραβεία κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ: Σε όλο το δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής. - Στον Χρήστο Μπόκα (Πρώτο Θέμα).
Βραβεία οικονομικού ρεπορτάζ: - Γιώργος Κούρος για την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης σε θέματα του οικονομικού ρεπορτάζ μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εφημερίδα «Ναυτεμπορική».- Χρήστος Κολωνας για την κάλυψη του οικονομικού ρεπορτάζ.
Βραβεία τοπικής αυτοδιοίκησης: Νίκος Μάνεσης (Alpha), Μαρία Νικολάου (ΕΡΑ).
Βραβείο ξένου Τύπου και ανταποκριτών «Κώστας Τσατσαρώνης»: Μαρία Δεναξά. 
Βραβείο «Βλάσσης Σωκρατιδης»: Ευάγγελος Παπαλιού.
Βραβείο δημοσιογραφίας και τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης». Ζωή Κατσιγιάννη - Πάνος Κωνσταντόπουλος.

INTIME NEWS/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο Λάμπρος Ρόδης, υπεύθυνος ειδικών εκδόσεων στην «Ν», βραβεύτηκε για την εβδομαδιαία εφημερίδα της Στερεάς Ελλάδας "ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ" . 
Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι: Θωμάς Σιδέρης, Φαίη Χρυσόχου, Γιώργος Ευθυμίου, Χρήστος Μαζανίτης, Σταμάτης Μαλέλης, οι Δημοτικοί Ραδιοφωνικοί και Τηλεοπτικοί Σταθμοί της χώρας, η εβδομαδιαία εφημερίδα «Εν Δελφοίς» της Στερεάς Ελλάδας και η εβδομαδιαία εφημερίδα της Αττικής «Έβδομη».  
Απονεμήθηκε ειδική τιμητική διάκριση στον Μίκη Θεοδωράκη για το παγκόσμιο αναγνωρισμένο μουσικό και πολιτιστικό του έργο και την πολύπλευρη εθνική του συμβολή στη χώρα και τη δημοκρατία. 
Πηγή www.naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: