Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ κ. Γιάννης Θειακούλης έκλεισε σε βιβλίο την πολύχρονη εμπειρία του στη «Συμβουλευτική Γονέων»

Ένα σύγγραμμα για κάθε γονιό που επιθυμεί να «συμβουλευτεί» έναν ειδικό για διαπαιδαγώγηση του παιδιού του, ένα βιβλίο για κάθε οικογενειακή βιβλιοθήκη και μια επιστημονική έρευνα μέσα από την ματιά ενός αξιαγάπητου δασκάλου, χαρακτηρίζουν το δεύτερο συγγραφικό έργο του Βοιωτού επίτιμου Σχολικού Συμβούλου κ. Γιάννη Θειακούλη, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2015 στο κατάμεστο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.


Η συσσωρευμένη εμπειρία, η γνώση και η μελέτη της ψυχολογίας του γονέα και κυρίως τα βιώματα ενός έμπειρου δασκάλου, πατέρα και παππού συνθέτουν την θεματολογία του βιβλίου με τίτλο «Συμβουλευτική Γονεών» , για να τοποθετήσουν όλους εμάς μέσα σ` αυτά τα κεφάλαια.
Για τον βιβλίο του μίλησε ο κ. Βάϊος Ζεμπεθάνης, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και  πρώην Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος ανέλυσε επιγραμματικά την θεωρητική γνώση που προσφέρει το βιβλίο του κ. Θειακούλη για σύγχρονο γονιό, ενώ πρόσθεσε και αρκετά από εκείνα που πρέπει να κανείς να κατέχει προκειμένου να συνδιαμορφώσει την προσωπικότητα του παιδιού του.







Ακολούθως, αποσπάσματα από το βιβλίο του διάβασαν οι συμπολίτισσες του συγγραφέα, η Κατερίνα Καραγκούνη (δασκάλα), η κα Ζωή Κολοβού (υπάλληλος στην Π.Ε. Βοιωτίας) και η κα Χαρούλα Ψιλοπούλου (εκπαιδευτικός), δίνοντας στο κοινό μια γεύση των όσων πραγματεύεται η «Συμβουλευτική Γονέων» του κ. Γιάννη Θειακούλη.
Την βραδιά έκλεισε ο συγγραφέας, μιλώντας για το σκεπτικό με το οποίο καταπιάστηκε σ` αυτό το βιβλίο, δίνοντας τον κεντρικό κορμό και της προσωπικής του φιλοσοφίας πάνω στην οποία έχτισε και την καριέρα του στη διδασκαλία. Ακόμη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 


Την παρουσιαση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Λάμπρος Ρόδης ενώ τον συγγραφέα τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπα από τη δημόσιο βίο, την εκπαιδευτική κοινότητα και το φιλικό του περιβάλλον. 
Δάσκαλε και πάλι σ` ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: