Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σχέδια για να αλλάξει η "παλιοκατάσταση" του Κωπαϊδικού πεδίου "ρίχνει στο τραπέζι" η Περιφέρεια Στερεάς


Μια εκτενή, αναλυτική και με συγκεκριμένες προτάσεις συνάντηση των εμπλεκόμενων Δήμων στο Κωπαϊδικο πεδίο, παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Κώστας Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Π. Ε. Βοιωτίας. Πρόκειται για τη γνωστή ... "παλιοκατάσταση", που θα έλεγε χαρακτηριστικά κι` ένας από τους παρισταμένους Δημάρχους, προκειμένου φέτος και η αδρευτική περίοδος να κυλήσει ομαλά αλλά και η Κωπαϊδα να αρχίσει να εκσυγχρονίζεται σε υποδομές. 

Είχε προηγηθεί η συνάντηση της επιτροπής διαβούλευσης υπό την προεδρεία του κ. Γιώργου Ανδρέου και ακολούθως η ομάδα της Αντιπεριφερειάρχη κα Φανής Παπαθωμά ενημέρωσε τους Δημάρχους Λεβαδεών, Λοκρών, Αλιάρτου και Ορχομενού, τον Αντιδήμαρχο Θηβαίων καθώς και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Ταγκαλέγκα, Γιαννόπουλο, Στουπή και Θηβαίο για την πορεία των προτάσεων και τις άμεσες λύσεις που προσφέρουν. 
Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία τους με τον Β` Βαθμό της Αυτοδιοίκησης καθώς τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις, αρχικά όσον αφορά το σχεδιασμό... 

καθώς και για τις περαιτέρω ενέργειες... 

Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: