Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα του Συνδεσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας - Ειδική ενότητα στο νέο website για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων

 


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την δημιουργία του νέου του διαδικτυακού τόπου, τον οποίο μπορείτε να επισκέπτεσθε καθημερινά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://svse.gr/ και να ενημερώνεστε διαρκώς για νέες δραστηριότητες των Εταιρειών-Μελών μας και τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος μας για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη Βιομηχανία, την Παραγωγή, τη Μεταποίηση, την Ανάπτυξη, τη Νομοθεσία, το Περιβάλλον, και την Εταιρική Κοινωνική Δραστηριότητα μας.  

Στο νέο website του ΣΒΣΕ μπορείτε να ενημερώνεστε επίσης για τις εξελίξεις των διαδικασιών ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων, την πορεία της Βιομηχανίας σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να γίνετε μέλος του ΣΒΣΕ και να συμμετέχετε στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.  

Θα ανακαλύψετε τον νέο ΣΒΣΕ, μέσα από το Σύντομο Ιστορικό του, την Αποστολή του και τη δεδομένη προστιθέμενη αξία της συμμετοχής σας σε αυτόν. Παράλληλα, ανατρέχοντας στα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία που θα βρείτε στο νέο site μπορείτε να γνωρίσετε το Σύνδεσμο μας μέσα από αριθμούς. 

Θα αναγνωρίσετε επίσης τους βασικούς στόχους μας που παραμένουν και επικεντρώνονται:

Ø  Στην άρση όλων των εμποδίων που δυσκολεύουν την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, στην απάλειψη των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που περιορίζουν την ανταγωνιστικότητα και καταπνίγουν την επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Ø  Στην ανάληψη όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών και στην άοκνη συμμετοχή σε όλες τις ομάδες εργασίας που επεξεργάζονται προτάσεις ανάπτυξης της Βιομηχανίας.

Ø  Στην ολοκλήρωση της προσπάθειας εφαρμογής περιβαλλοντικής λύσης στο χρόνιο πρόβλημα διάθεσης των προεπεξεργασμένων υγρών αποβλήτων της περιοχής και στην ανάπτυξη όλων των απαραίτητων υποδομών με τη συμμετοχή του ΣΒΣΕ στην Εταιρεία Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου των Οινοφύτων- Ε.ΑΝ.Ε.Π. Α.Ε.

Ø  Στην προετοιμασία να υποδεχθεί την παράδοση και λειτουργία των πρώτων έργων υποδομής μέσω της Εταιρείας Διαχείρισης και Διοίκησης του Επιχειρηματικού Πάρκου των Οινοφύτων- Ε.Δ.Ε.Π. Ο.Α. ΑΕ. 

Σας προσκαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας και σας πληροφορούμε όλους εσάς τους  φίλους, και συνεργάτες στο τηλέφωνο 22620 56699.  

Με εκτίμηση

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Νικόλαος Κουδούνης

Πρόεδρος ΔΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: