Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια στέλνει ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας τους αθητές του μουσικού studio ‘‘Fortepiano’’ για την συμμετοχή και βράβευση τους στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά και εφήβους από την musicArte


Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει τους μαθητές του μουσικού studio ‘‘Fortepiano’’ για την συμμετοχή και βράβευση τους στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου για παιδιά και εφήβους από την musicArte , που πραγματοποιήθηκε στα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Ηλιάδη απέσπασε το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία Μικρά Ταλέντα Α΄, ο Κωνσταντίνος Βαρελάς το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία Μικρά Ταλέντα Β΄ και η Άννα Δημητρέλου-Κουτσουλέρη απέσπασε το Β' Βραβείο στην κατηγορία Β1.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς που στέκονται αρωγοί, αλλά κυρίως στην εκπαιδευτικό κ. Φιλιώ Στάμου που  μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της, προσφέρει στους μαθητές της τα οφέλη της μουσικής παιδείας, της καλλιτεχνικής έκφρασης και  δημιουργίας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εύχεται στους μικρούς πιανίστες κάθε επιτυχία και πολλές μελλοντικές διακρίσεις, τόσο σε εκπαιδευτικό, όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, καθώς όπως αναφέρει και ο Πλάτων στην ΄΄Πολιτεία΄΄

“Ότι είναι για το σώμα η γυμναστική, είναι για την ψυχή η μουσική”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: