Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη η πρώτη ανοικτή μεγάλη συναυλία στους Δελφούς - Σε εξέλιξη το Φεστιβάλ «Το Λάλον Ύδωρ» με την υπογραφή του κ. Δημήτρη Μαραμή

 




Με αναφορές στους νομπελίστες ποιητές Οδυσσέα Ελύτη και Γιώργο Σεφέρη, στους ποιητές Κωνσταντίνο Καβάφη, Γιάννη Ρίτσο και Κωστή Παλαμά η σπουδαία τραγουδίστρια  Άλκηστις Πρωτοψάλτη επέστρεψε στην κανονικότητα της προσφοράς της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχή, ερμηνεύοντας τραγούδια μελοποιημένων ποιημάτων από σπουδαίους συνθέτες, σε μία μαγική συναυλία στο θέατρο Φρύνιχος των Δελφών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Το Λάλον Ύδωρ».

Η σπουδαία καλλιτέχνης, με την ξεχωριστή φωνή της χάρισε στους θεατές αλησμόνητα τραγούδια συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, σε μοναδικές ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Αγαπημένα τραγούδια που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να τραγουδήσει μαζί με το κοινό ως ένα πρώτο βήμα στην έξοδο από την υγειονομική απομόνωση αλλά τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Ο πρώτος κύκλος του Φεστιβάλ Το Λάλον Ύδωρ συνεχίζεται το Σάββατο 3 Ιουλίου στο Γαλαξίδι με το αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό και ερμηνεύτριες την Αργυρώ Καπαρού, την Ερωφίλη και την Άννα Ψαρρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: