Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Σημαντικά έργα υποδομών αλλάζουν και ομορφαίνουν την Π.Ε.Βοιωτίας - Φ. Παπαθωμά: Κάθε μέρα, κάνουμε ένα ακόμη βήμα, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, να ομορφύνουμε τον τόπο μας, να αναδείξουμε τους προορισμούς μας

 Μια ακόμη παραγωγική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, με την Π.Ε. Βοιωτίας να προτάσσει την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών, που αλλάζουν και ομορφαίνουν τον τόπο μας.

 

Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκρισή του για την κατασκευή των παρακάτω έργων στους Δήμους Λεβαδέων και Θηβαίων, ως εξής:

·        Κατασκευή κυκλικών κόμβων στον Δήμο Λεβαδεών, προϋπολογισμού 1.387.000.000 ευρώ (ΣΑΕΠ 066).

·        Συμπληρωματικές μελέτες ολοκλήρωσης αναδασμού Ανθοχωρίου Π.Ε. Βοιωτίας, προϋπολογισμού 220.000€. (Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Βοιωτίας).

·        Μελέτες ειδικών διαδρομών για το Ράλι Ακρόπολις στο Μοσχοπόδι του Δήμου Θηβαίων, προϋπολογισμού 37.000 ευρώ (Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Βοιωτίας).

·        Εργασίες πρασίνου στον κόμβο Μιχαηλίδη του Δήμου Θηβαίων, προϋπολογισμού 13.000 ευρώ (Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Βοιωτίας).

·        Επέκταση κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα Πυρίου του Δήμου Θηβαίων, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ (Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Βοιωτίας). 

 

Ακόμη, η Π.Ε. Βοιωτίας προβάλλει και αναδεικνύει τα ιστορικά και γεωγραφικά της τοπωνύμια, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ (Τεχνικό Πρόγραμμα Π.Ε. Βοιωτίας). 

 

«Κάθε μέρα, κάνουμε ένα ακόμη βήμα, με στόχο να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, να ομορφύνουμε τον τόπο μας, να αναδείξουμε τους προορισμούς μας. Σ` αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο, η Π.Ε. Βοιωτίας έλαβε την έγκριση για μια σειρά από διεκδικήσεις που αφορούν στους Δήμους Λεβαδεών και Θηβαίων, για μικρά και μεγαλύτερα έργα που θα προσθέσουν επιπλέον αξία σ` εκείνα που έχουν προηγηθεί αλλά και σ` εκείνα που θα ακολουθήσουν», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: