Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Ευχές Βουλευτή Βοιωτίας Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Μουλκιώτη προς υποψηφίους Πανελλαδικών Εξετάσεων


 «Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία και δύναμη στα παιδιά μας που από σήμερα λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, την κορύφωση του κοπιαστικού αγώνα που έχουν ξεκινήσει καιρό. Οι εξετάσεις αυτές, σε μια ιδιαίτερη περίοδο λόγω της πανδημίας που πλήττει την ανθρωπότητα, αποτελούν μια δοκιμασία για τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, που συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθειά τους και αγωνιούν. 

Θα ήθελα λοιπόν, απευθυνόμενος στα ίδια τα παιδιά, να πω ότι, σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τον μέχρι τώρα αγώνα σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Οι Πανελλαδικές είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σας και το εισιτήριο για να εξελιχθείτε μέσα από τη φοίτηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Δεν είναι όμως η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Στη ζωή θα σας δοθούν και άλλες ευκαιρίες που θα πρέπει να αδράξετε με αποφασιστικότητα, αρκεί να έχετε ανοιχτά τα μάτια του μυαλού και της καρδιάς. Έτσι θα μπορείτε να μετατρέπετε το αρνητικό σε θετικό, να διαμορφώνετε την τύχη σας και να δημιουργείτε εναλλακτικές προοπτικές. 

Και να θυμάστε πάντα ότι στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Το σημαντικότερο είναι  να προσπαθείτε να αντιμετωπίζετε  όλες τις προκλήσεις, ακόμα και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες απόκτησης πολύτιμων εμπειριών, προσωπικής ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου.

Με αυτοπεποίθηση, υπομονή και ψυχραιμία, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν, οι προσπάθειές σας θα τελεσφορήσουν και τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Τα εφόδια που έχετε αποκτήσει στα σχολικά χρόνια που πέρασαν, αλλά και εκείνα που θα φροντίσετε να αποκτήσετε τα χρόνια που έρχονται, θα αποτελέσουν το υλικό μιας σταθερής βάσης για το μέλλον σας. 

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και σε όποιο δρόμο επιλέξετε στην πορεία της ζωής σας.» 

 

Από το Πολιτικό Γραφείο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: