Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

«The Greek Nordic Trade»: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Ολοκληρωμένη Εξαγωγική - Διαδικτυακή Δράση Τροφίμων & Ποτών

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

για τη συμμετοχή επιχειρήσεων με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 2η Ολοκληρωμένη Εξαγωγική - Διαδικτυακή Δράση Τροφίμων &  Ποτών

«The Greek Nordic Trade»

για τις Σκανδιναβικές χώρες

(Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισλανδία)

15 Οκτωβρίου - 15 Νοεμβρίου 2021

 

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 2η Ολοκληρωμένη Εξαγωγική - Διαδικτυακή δράση Τροφίμων & Ποτών «The Greek Nordic Trade», που θα πραγματοποιηθεί από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου 2021, στη Στοκχόλμη, Σουηδίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιθυμεί την στοχευμένη δράση εισόδου στην αγορά των Σκανδιναβικών χωρών, προβάλλοντας τον Αγροδιατροφικό Πλούτο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προωθώντας και πουλώντας ελληνικά στερεοελλαδίτικα προϊόντα και αναδεικνύοντας το Brand Central Greece σε καταναλωτές, αγοραστές, retailers, bloggers, press, media, food experts από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη, την προώθηση και την διείσδυση των εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών της, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής, κατά 50%.

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 825 (δεν απαιτείται Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

 

https://forms.gle/Z9ic3uVbnppK4o8L7

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

 

Συνημμένο:

-Ενημερωτικό έντυπο  THE GREEK NORDIC TRADE

Δεν υπάρχουν σχόλια: