Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Ορχομενού για την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου της Τ.Κ Ορχομενού Γιώργου Κραβαρίτη

 


Την πρόσφατη παραίτηση του προέδρου της Τ.Κ Ορχομενού Γιώργου Κραβαρίτη  σχολιάζει με ανακοίνωση της η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Ορχομενού μέσω της οποίας επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου όπως καταγγέλει και ο παραιτηθείς πρόεδρος.

 

Η ανακοίνωση της Οργάνωσης:

  Η παραίτηση του Προέδρου Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Ορχομενού Γεώργιου Κραβαρίτη μπορεί να θεωρηθεί η φυσική συνέπεια μιας σειράς γεγονότων παραλείψεων και “αναχρονιστικών πρακτικών πελατειακού τύπου” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο ίδιος μεταξύ άλλων στην γραπτή του ανακοίνωση.

Μόλις ένα μήνα πριν, η Οργάνωση Μελών Ορχομενού ΣΥΡΙΖΑ με ένα κείμενο-καταγγελία για τον νόμο σχετικά με το νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα περιστατικά που επιβεβαιώνουν όλους τους ισχυρισμούς του πρώην πλέον Προέδρου της τοπικής κοινότητας, μιας και οι συνεδριάσεις ήταν εικονικές χωρίς την συμμετοχή (δια ζώσης ή διαδικτυακή) και την συγκατάθεση δημοτικών συμβούλων που ήταν και είναι μέλη επιτροπών.

Προηγήθηκε, τον Οκτώβριο 2020, η διακοπή της συνεργασίας με την παράταξη «Δύναμη Ανατροπής» με αναλόγου περιεχομένου αιτιάσεις.

Έχουν περάσει αρκετά εικοσιτετράωρα χωρίς η δημοτική αρχή να προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του Γ. Κραβαρίτη.

Η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός. Όμως στην προκειμένη περίπτωση μάλλον υποκρύπτει ενοχή.

Η δημοτική αρχή οφείλει να είναι ξεκάθαρη (τουλάχιστον) απέναντι στους δημότες που της ανέθεσαν να ορίζει την κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου. Πηγή https://siriosfm.gr/i-o-m-syriza-orchomenou-gia-tin-paraitisi-kravariti/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: