Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

 


O Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε τα σενάρια για πρόωρες εκλογές στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021 ενώ για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών είπε: «το έχω πει και το εννοώ οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός :«Η Κυβέρνηση, σήμερα, έχει πολύ σημαντική αποδοχή και αντοχή. Έχει μία αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας καθησυχάζει, γιατί όσο σημειώνονται επιτυχίες τόσο πολλαπλασιάζονται και οι προσδοκίες. Και τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ήταν τόσο πυκνά σε αποτελέσματα που οι πολίτες τα θεωρούν περίπου δεδομένα και έτσι επιτεύγματα πρόσφατα μπορεί να φαντάζουν ήδη μακρινά και φυσικά οι προσδοκίες των πολιτών συνέχεια αυξάνονται. Έχουμε, λοιπόν, ένα σημαντικό χρέος να κεφαλαιοποιήσουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη θεμελιώνοντας το έργο της Κυβέρνησης στη συνείδηση του πολίτη. Και σε αυτόν τον διαρκή αγώνα να αναμετρηθούμε, όχι μόνο με το παρόν αλλά και με το μέλλον, ως προς τις προσδοκίες που έχουν οι πολίτες από μας».

Διαβάστε αναλυτικά 

https://www.bigpost.gr/politiki/article/44699/mitsotakis-ekloges-tha-ginoun-sto-telos-tis-tetraetias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: