Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και την ενδυνάμωση της εξαγωγικής δράσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητάς της, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών προϊόντων «Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair», η οποία διοργανώνεται στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Η Eco Life Scandinavia & Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική, αποκλειστική και διπλή επαγγελματική έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες και αποτελούν τη Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.
Το 2018 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε, για πρώτη φορά με την ελληνική αποστολή, με μεγάλη επιτυχία και καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση ακριβώς στην είσοδο της έκθεσης. Την ίδια θέση αναμένεται να διατηρήσει και το 2019.
Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (αποστολή στο e-mail: f.zogopoulou@enterprisegreece.gov.gr και κοινοποίηση στο e-mail: info@kye.com.gr ), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο της κεντρικής δομής ΚΥΕ στο τηλέφωνο 2231030190.
Συνημμένα αρχεία:
- Πρόσκληση Συμμετοχής από ENTERPRISE GREECE
- Κανονισμός συμμετοχής σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις από ENTERPRISE

- Αίτηση συμμετοχής ECO LIFE 2019 από ENTERPRISE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: