Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σύλλογος Απανταχού Παροριτών: Πρόγραμμα εκδηλώσεων τριημέρου 2019


Ξεχωριστό θα είναι φέτος το πρόγραμμα του τριημέρου μας αφού ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις και τις τρεις μέρες διεξαγωγής του.

Συγκεκριμένα:
1η μέρα - Σάββατο 3/8:
19:30 Κεντρική πλατεία, Διασκέδαση για παιδιά, Θεατρικό & παραδοσιακό παιχνίδι – ζωγραφική προσώπου (face painting), από τον ‘’Τρελοκαπελά’’ (Μad hatter) -  Δημιουργική απασχόληση παιδιών από το εργαστήριο ΠΟΜ-ΠΟΜ.
21:00 Κεντρική πλατεία,  Έκθεση παραδοσιακών Παρορίτικων φαγητών και γλυκών – Διαγωνισμός και βράβευση των καλυτέρων. Μαγείρεμα & παρουσίαση γκουρμέ πιάτου από τον chef Γιάννη Οζούνη. Είσοδος & συμμετοχές ελεύθερα.

2η μέρα - Κυριακή 4/8:
23:00 Κεντρική πλατεία Δημοτική Βραδιά με την Χαρά Βέρρα και τον Κώστα Σαφέτη,συμμετέχει ο Δήμος Γκίκας ενώ στο κλαρίνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου.
Είσοδος 5 ευρώ, χαμηλές τιμές σε μπύρες και ποτά.
3η μέρα- Δευτέρα 5/8:
19:00 Μέγας Εσπερινός στο εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
22:15 Κεντρική πλατεία, Παράσταση Δημοτικών χορών, με χορούς από όλη σχεδόν την Ελλάδα, με την συμμετοχή χορευτικών από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής μας  ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι. Είσοδος ελεύθερη.

Το δώρο της φετινής λαχειοφόρου αγοράς θα είναι ένα 4μερο ταξίδι σε Σύμη-Ρόδο για δύο  άτομα !!! Τιμή λαχνού : δυο ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: