Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

23- 29 Αυγούστου η Εμποροπανήγυρη Θήβας 2019 στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων – Που και πότε θα γίνει η δημόσια κλήρωση


Στις 23 Αυγούστου ξεκινά η Εμποροπανήγυρη της Θήβας, παράλληλα με την πανήγυρη του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης των Θηβών που τιμά την Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου ( εννιάμερα της Παναγίας) . Σύμφωνα με την απόφαση 199/ 2019 του Δημοτικού Συμβουλίου η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί και φέτος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων της Θήβας (κατά μήκος του ρέματος Αγ.Ιωάννη, 200μ. από την πλατεία και ανατολικά  της οδού Οπλ.Βόγκλη  ) και θα διαρκέσει μέχρι και  29 Αυγούστου 2019.

Η διάθεση των θέσεων των εμπόρων θα γίνει με δημόσια κλήρωση στις 19 Αυγούστου και ώρα 09:00 π.μ., στην αίθουσα της Δημοτικής Χορωδίας στο Δημαρχείο (Κύπρου 3- είσοδος από το Δημοτικό Parking).

Οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να βρουν την αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δικαιολογητικά, τρόπους διάθεσης χώρων, τέλη χρήσεως, υγειονομικούς όρους κλπ,  στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στην κατηγορία Ενημέρωση/Δελτία Τύπου- Ανακοινώσεις/Τα Νέα του Δήμου https://thiva.gr/ γκριση της χωροθέτησης της εμποροπανήγυρης για το έτος 2019 στη Δ.Κ. Θήβας, του Κανονισμού λειτουργίας αυτής και των επιβαλλόμενων Τελών ) ή να αναζητήσουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την υπ' αρ. 199/2019 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων με ΑΔΑ: ΩΤΡ5ΩΡΜ-ΣΨΚ. Σημειώνεται ότι η αίτηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με το ταχυδρομείο (προς το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Κύπρου 3, 32200, Θήβα, τηλ. 2262350674). Η κατασκευή των παραπηγμάτων θα γίνει σύμφωνα με Διάγραμμα (σχέδιο) της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων. Συνολικά πρόκειται να κατασκευαστούν διακόσια (200) εμπορικά περίπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: