Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η Π.Ε. Βοιωτίας προετοιμάζεται για τον χειμώνα! Σε εξέλιξη το έργο Χιονοδρομικό Παρνασσού – Σκαμνός



Μπορεί να … σκάμε από τη ζέστη, αλλά η χειμερινή περίοδος δεν θα αργήσει να ξαναέρθει, με τον χειμερινό προορισμό του Παρνασσού να απαιτεί ολοένα και πιο κατάλληλες υποδομές. Για το λόγο αυτό, η Π.Ε. Βοιωτίας έχει ήδη ξεκινήσει ένα νέο έργο, που αφορά την επισκευή του δρόμου Χιονοδρομικό – Σκαμνός μήκους 7 περίπου χλμ., ένα έργο ενταγμένο  στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Βοιωτίας, συνολικού προϋπολογισμού 6.730.000 ευρώ.

«Η πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού αποτελεί  για μας μεγάλο αναπτυξιακό έργο.  Με την έναρξη της Τουριστικής Χειμερινής περιόδου θα αποτελέσει ενισχυτικό παράγοντα προσέλκυσης Τουριστών στη Βοιωτία» αναφέρει σε σχετική της ενημέρωση η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά και μας ενημερώνει αναλυτικά ότι στον Καλλικρατικό Δήμο Αράχωβας ολοκληρώθηκαν τμήματα Οδοστρώματος:
1)Λιβάδι – Παρνασσού
2)Αράχωβα – Λιβάδι
3)Αράχωβα –Δελφοί
4)Διασταύρωση προς Επτάλοφο έως Χιονοδρομικό.
Επίσης ολοκληρώθηκε η εσωτερική οδοποιία Αράχωβας  προϋπολογισμού  200.000 ευρώ. Οι ανωτέρω δρόμου έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία.
«Ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο ενίσχυσης του Τουρισμού της Βοιωτίας ξεκίνησε σήμερα. Ο δρόμος Χιονοδρομικό – Σκαμνός  δημιουργεί  για την περιοχή ισχυρά αναπτυξιακά δεδομένα. Οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις υλοποιούνται σε όλα τα επίπεδα, πιστοί στις υποσχέσεις μας με έργα και όχι με λόγια» συμπλήρωσε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα  Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: