Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Οι Active Member χάρισαν στην Τ.Κ. Ξηρονομής μια αξέχαστη βραδιά τα 40 έτη του πολύχρωμου Συλλόγου!




Η  Παρασκευή  που μας πέρασε στην Ξηρονομή,  δεν ήταν σαν καμιά άλλη! Θες ο νεαρόκοσμος που μαζεύτηκε απ` όλα τα γύρω χωριά, θες τα τραγούδια των Active Member που ταξίδεψαν το νου…  Μια παγωμένη μπύρα στο χέρι τελικά και μια καλή συντροφιά  μπορούν ακόμη να  δυναμιτίσουν στην κυριολεξία το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι και να κάνουν μια… απλή νύχτα, μια  μοναδική βραδιά!
Μια τέτοια βραδιά οργάνωσε, λοιπόν, ο Σύλλογος των Ξηρονομαίων προσκαλώντας τους Active Member να τραγουδήσουν «σαν μια παρέα» , στο γήπεδο τένις του όμορφου χωριού του Δήμου Θηβαίων και  στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια διαρκούς δράσης και παρουσίας.

Ένας  πολύχρωμος Σύλλογος όπως τα μπαλόνια που άφησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Νίκας και τα μέλη του ΔΣ, καθαρά συμβολικά στον καλοκαιρινό ουρανό, για να ταξιδέψουν κι αυτά μ’ αυτό το δροσερό αεράκι της βραδιάς ...
 Κάτω από το φως του φεγγαριού, λοιπόν, και πριν οι νότες αλλά και οι δυνατοί στίχοι των Active Member οδηγήσουν το κοινό στα μουσικά τους μονοπάτια, ο Σύλλογος των Ξηρονομαίων θέλησε να βραβεύσει τόσο τον Μιχάλη Μυτακίδη όσο και την Γιολάντα Τσιαμπόκαλου γι` αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.





 Η «φωνή», άλλωστε, του Hip Hop /Low Bap συγκροτήματος  έλκει την καταγωγή της από την Ξηρονομή, αλλά  και ο B.D.Foxmoor «ζει» για να περνάει εκεί τα καλοκαίρι του!

 Υποψιάζομαι περίπου ποιο τραγούδι γουστάρεις και νιώθω πως ακούς πάντα τ' «Ονειρολόγιο»…
αλλά οι Active Member μας είπαν κι` άλλα, αγαπημένα, αφιερωμένα κομμάτια…





Τους ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη τιμή
και την καταπληκτική βραδιά που μας προσέφεραν!

Ευχαριστούμε και τον Σύλλογο Ξηρονομαίων για την άψογη διοργάνωση
 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής 
και τον Πρόεδρό της κ. Στάθη Κεφαλά που είχε κάνει το χωριό κυριολεκτικά … να λάμπει!





Δεν υπάρχουν σχόλια: