Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Αναβαθμισμένος ρόλος για τον κ. Nίκο Χαρδαλιά - Ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας


Ο κ. Nίκος Χαρδαλιάς, γνωστός για την παραγωγική του πορεία ως Γενικός Γραμματέας στην Περιφέρεια Στρεάς Ελλάδας, ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Χαρδαλιάς θα ενισχύσει τον γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη στο έργο της Πολιτικής Επιτροπής.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την τιμή της τοποθέτησής μου ως Αναπληρωτή Γραμματέα της ΠΕ του κόμματος!
Είναι μοναδικό το συναίσθημα να σου δίνεται η ευκαιρία να συνδράμεις το έργο και να αναπληρώνεις (να προσπαθήσεις τουλάχιστον) έναν τόσο χαρισματικό Άνθρωπο, έναν άοκνο, αεικίνητο, εμβληματικό και κυρίως αποτελεσματικό Γραμματέα, όπως ο Γραμματέας μας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης!
Ο άνθρωπος που 3,5 χρόνια τώρα, στο πλευρό του Προέδρου μας, ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της χώρας μας, καθοδήγησε εξαιρετικά τις οργανώσεις μας, τις γραμματείες μας, τα στελέχη μας, την ΟΝΝΕΔ μας, ενέπνευσε με την στάση του και την συνέπεια του παλιά και νέα στελέχη , στρατευμένα στον κοινό σκοπό και στόχο!
Και είναι ακόμα πιο έντονο και ξεχωριστό το συναίσθημα να βρίσκεσαι μαζί, δίπλα δίπλα, με τόσους ξεχωριστούς σε εμπειρία και γνώσεις συναδέλφους, επικεφαλής Γραμματειών και Τομέων, και να παλεύουμε καθημερινά για τις αρχές και τις αξίες που δεκαετίες τώρα γαλούχησαν χιλιάδες στελεχών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας, σε όλη την Ελλάδα.
Μεγάλη η τιμή, ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη! Συνεχίζουμε στο πλευρό του Γραμματέα μας, στο πλευρό του Προέδρου μας, ώστε όλοι οι Έλληνες Ενωμένοι να αποκτήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!». 

Του ευχόμαστε «καλό έργο»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: