Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων ενισχύει το δημοτικό στόλο με νέα μηχανήματα έργου


Παραδόθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο χώρο του Δημοτικού όρχου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων ένα μηχάνημα έργου από την εταιρεία «UNITRACK A.E.E.».

Πρόκειται για 1 εκσκαφέα [JCB], αξίας  89.776,00 €, που ενισχύει το μηχανοκίνητο “στόλο” του Δήμου μας, όπως ειπώθηκε, το οποίο θα συμβάλλει στην επιχειρησιακή ετοιμότητά του.
Ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση του Δήμου, που έγινε μέσω του προγράμματος “ΦιλόΔημος ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών  και συμμετοχής του Δήμου.
Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων, επεσήμανε την ανάγκη του Δήμου σταδιακά να αντικαταστήσει τα υπόλοιπα μηχανήματα με καινούρια,τελευταίας τεχνολογίας, όπως το σημερινό. Τα σπουδαιότερα εργαλεία σε ένα Δήμο είναι τα οχήματα. Με αυτά γίνονται πάρα πολλές εργασίες και μετακινείται το προσωπικό.Ειδικά τα σκαπτικά μηχανήματα και τα φορτηγά αυτοκίνητα είναι "το βαρύ πυροβολικό του Δήμου".Ένα σκαπτικό μηχάνημα, κάνει από τεχνικά έργα μέχρι αντιπυρικές ζώνες και από εκχιονισμούς μέχρι καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ! Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε σήμερα στο Δήμο μας ένα τέτοιο μηχάνημα και σε ενάμιση μήνα περίπου θα παραλάβουμε και ένα φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ ήδη ετοιμαζόμαστε για μικρότερα οχήματα για την υδραυλική και ηλεκτρολογική υπηρεσία μας. Το καινούριο μηχάνημα παραδόθηκε "ετοιμοπόλεμο" ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρίας εκπαιδεύσαν τους χειριστές μας στη χρήση του. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!"


Γραφείο Ενημέρωσης
ΔήμουΑλιάρτου - Θεσπιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: