Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Με παρέμβαση Θηβαίου τα ακίνητα του Οργανισμού Κωπαΐδας σε Ορχομενό και Αλίαρτο περνούνστους φυσικούς τους δικαιούχους - Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταστέγαση του Α.Τ. Ορχομενού

Παραδίδονται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στη συνέχεια στους Δήμους τα ακίνητα του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας, όπως αυτά έχουν καταγραφεί την 1/12/2014. Στα συγκεκριμένα ακίνητα περιλαμβάνονται οι κήποι της Αλιάρτου, καθώς και το κτίριο για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού. Μια απόφαση που περιμέναμε ως τοπική κοινωνία από το 2015 με τον κ. Θηβαίο να είναι πάντοτε υποστηρικτής των προσπαθειών Περιφέρειας και Δήμου Ορχομενού  (https://orchomenos-press.blogspot.com/2015/07/blog-post_546.html) . 

Ο Νίκος Θηβαίος σημειώνει σχετικά: «Ολοκληρώνεται μια επίπονη προσπάθεια και αποδίδει καρπούς μετά από αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μου στη Βουλή, και μετά από τη γόνιμη συνεργασία μου με την εκκαθαρίστρια και τους τοπικούς φορείς. Τα ακίνητα μπορούν με τη σωστή αξιοποίησή τους να προσδώσουν έναν ουσιαστικό αναπτυξιακό χαρακτήρα στην ευρύτερη περιοχή της Κωπαΐδας.»

Από το γραφείο του υπ. βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: