Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του 1ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘’Γιώργος Ανδριτσόπουλος"


                                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Την 17/06/2019 συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.
 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έχοντας ως ιερή υποχρέωση τη διαφύλαξη της παρακαταθήκης και μνήμης του Ήρωα μας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 15-16/06/2019 το 1ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘’Γιώργος Ανδριτσόπουλος’’, με την αρωγή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και τη συμμετοχή των ομάδων καλαθοσφαίρισης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Πιερίας και Φθιώτιδος.
 Αθλητές από όλες τις ομάδες, συνάδελφοι και η Οικογένεια του Γιώργο Ανδριτσόπουλου, οικογένεια και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, έδωσαν το παρών στο τρισάγιο που τελέσθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας την Κυριακή 16/06/2019 αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον Ήρωα Ανθυπαστυνόμο. Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητικές αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν αποκλειστικά σε αθλητικά και συν-αδελφικά πλαίσια ανέδειξαν πανάξια νικήτρια του τουρνουά, την ομάδα καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ευβοίας.
 Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του 1ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης ‘’Γιώργος Ανδριτσόπουλος’’ και ειδικότερα :
 Το δήμο Λεβαδέων και τους υπαλλήλους του Κλειστού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς, τα ΜΜΕ τα οποία αναδημοσίευσαν την είδηση και κάλυψαν με δημοσιογραφικά την διοργάνωση, τους διαιτητές κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Γεώργιο, κ. ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟ Χρήστο, κ. ΒΙΟΡΕ Νίκο, κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σπύρο, τους κριτές των αγώνων κ. ΚΟΡΟΥΛΗ Γιάννη, κ. ΚΟΝΔΗ Γιάννη, κ. ΣΥΡΟ Μιχάλη, κ. ΚΑΠΑ Δημήτρη, τους ιατρούς κ. ΣΑΜΟΥΗΛ Γεώργιο και κ. JASON Odoi, τον προπονητή της ομάδος καλαθοσφαίρισης Δ.Α.Βοιωτίας κ. ΤΣΙΦΗ Μπάμπη, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, τον κ. ΑΡΙΔΑ Παναγιώτη προπονητή στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής της ΕΛ.ΑΣ, το μέλος της Ενώσεώς μας και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πυγμαχίας κ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Χρήστο, το μέλος και εκ των ιδρυτικών στελεχών της Ε.Α.Υ.Βοιωτίας κ. Ντζόγια Κώστα, την Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, τον Γραμματέα του Παράρτηματος Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών κ. ΜΙΣΙΡΛΟΓΛΟΥ Γρηγόριο, τις ομάδες καλαθοσφαίρισης της Δ.Α. Ευβοίας, Δ.Α. Πιερίας, Δ.Α. Φθιώτιδας, την ανώνυμη εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ, την ανώνυμη εταιρεία Δ.ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.-ΚΩΠΑΪΣ, το κατάστημα αθλητικών ειδών ΑΓΝΙΑΔΗΣ Sport, το κατάστημα ΗΧΟΜΕΤΡΟ, το φωτογράφο κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ηλία και καθένα ξεχωριστά από τους συναδέλφους και συμπολίτες μας οι οποίοι δεν ξεχνούν τον Ήρωα Ανθυπαστυνόμο ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, τιμούν τη μνήμη του και αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του τα λόγια του ποιητή.

            ‘’νδρεοι σες πο πολεμήσατε κα πέσατ᾿ εκλες
                 τος πανταχο νικήσαντας μ φοβηθέντες.
                     ταν θ θέλουν ο λληνες ν καυχηθον,
              «Τέτοιους βγάζει τ θνος μας» θ λένε γι σς.
                  τσι θαυμάσιος θά ναι παινός σας.’’

                                                                    
                                                                            
                                                   ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ  Ζαχαρίας       ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: