Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής μαθητών


Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 και ώρα 23.59 η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019-2020 στην εφαρμογή e-εγγραφές.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας, μετά τη δυσλειτουργία που υπήρξε στην πρόσβαση των σχολείων και γονέων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Σήμερα Παρασκευή η ηλεκτρονική πλατφόρμα ήταν εκτός λειτουργίας και εμφάνισε το ακόλουθο μήνυμα:
Το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει στους γονείς/κηδεμόνες, καθώς και στους Διευθυντές/ντριες των ΓΕ.Λ. ότι η εκτυπωμένη αίτηση για την ανανέωση της εγγραφής των μαθητών/τριών δεν είναι απαραίτητο να προσκομιστεί άμεσα στα ΓΕ.Λ. Η προσκόμιση μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη των μαθημάτων (11 Σεπτεμβρίου 2019). Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές/ντριες των ΓΕ.Λ. αφ’ ενός να μην απαιτούν την άμεση προσκόμιση και αφ’ ετέρου να ενημερώσουν σχετικά τους γονείς και κηδεμόνες ώστε να αποφορτιστεί το σύστημα και να διευκολυνθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων. Πηγή https://www.esos.gr/arthra/63238/parateinetai-i-imerominia-ypovolis-ilektronikon-aitiseon-eggrafis-mathiton

Δεν υπάρχουν σχόλια: