Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Αλ. Τσίπρας: Επέκταση των 120 δόσεων και για επιχειρήσεις

Έτοιμος να θέσει στο τραπέζι την επέκταση των 120 δόσεων και σε επιχειρήσεις, «ακόμη και τώρα με μια ΠΝΠ, να νομοθετηθεί» δήλωσε ο Πρωθυπουργός σήμερα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.
«Όταν ο λαός έρχεται να αποφασίσει αν θα συνεχίσουμε προς τα εμπρός όλοι μαζί, παρά τα όποια λάθη και τις παραλείψεις, ή θα γυρίσουμε πίσω στις μαύρες μέρες, η απόφαση του θα είναι ξεκάθαρη». Αυτό υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3, στους δημοσιογράφους Γεωργία Λοτσοπούλου και Βασίλη Πεκλάρη, και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές.
«Ο ελληνικός λαός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Άλλο ήταν οι ευρωπαϊκές εκλογές, που ήθελε να δώσει κι ένα μήνυμα δυσαρέσκειας, διότι μας πιστώνει ο κόσμος ότι βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά ταυτόχρονα μας καταλογίζει ότι αυτό άργησε να γίνει και ό,τι έγινε με επιπρόσθετο κόπο. Το μήνυμα το πήραμε», δήλωσε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να τονίσει ότι τώρα ο λαός έρχεται να αποφασίσει για το μέλλον του και τη ζωή του. Διαβάστε περισσότερα στο https://www.naftemporiki.gr/story/1490455/al-tsipras-epektasi-ton-120-doseon-kai-gia-epixeiriseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: