Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση της υποψήφιας Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Βοιωτίας Γιώτας Πούλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση της υποψήφιας Βουλευτού
του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Βοιωτίας
Γιώτας Πούλου

Φίλες και Φίλοι,
από τα νεανικά μου χρόνια εργάστηκα ασταμάτητα ως Αρχιτέκτονας, παράλληλα με τη συμμετοχή μου στα κοινά, στα κινήματα, την πολιτική και πολιτιστική ζωή της περιοχής μας.
Υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού από το 2002. Διετέλεσα Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Λεβαδέων, μέλος επιτροπών Χωροταξίας και Περιβάλλοντος της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ, τακτικό μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Τοπικών & Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Το 2014 εκλέχτηκα Δήμαρχος. Στη διάρκεια της θητείας μου ο Δήμος Λεβαδέων ήταν ο πρώτος περιφερειακός Δήμος που ανέλαβε το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για την φιλοξενία των προσφύγων και αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα και στον κόσμο ως Δήμος–πρότυπο φιλοξενίας, αλληλεγγύης και πολιτισμού. Τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο “Best City Awards 2018”. 
Σήμερα στον Δήμο Λεβαδέων υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων που έβαλαν τη βάση για τη ριζική αναβάθμισή του. Επίσης αναδείχθηκε πρώτος Δήμος στην κοινωνική πολιτική σε επίπεδο Περιφέρειας.
Ως πρόεδρος του διαδημοτικού φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων ΔΕΠΟΔΑΛ ΑΕ ΟΤΑ, έδωσα και κέρδισα τη μεγάλη μάχη για την τοπική διαχείριση των απορριμμάτων, σύμφωνα με τον εθνικό σχεδιασμό.

Με γνωρίζετε. Δεν έλειψα ποτέ!
Στις 7 Ιουλίου σας καλώ να συνεχίσουμε
και να αγωνιστούμε μαζί για τις ζωές μας,
με Εμπειρία, Διεκδικητικότητα, Ευθύνη και Ευαισθησία
για τους πολλούς και για τον τόπο μας, τη Βοιωτία.

Με εκτίμηση
Γιώτα Πούλου
Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: