Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

«Γελάσαμε με την ψυχή μας» στο… «Γάμο του καλύτερού μου φίλου», την κωμωδία που παρουσίασαν για δύο βραδιές στον Ορχομενό οι δημιουργικοί «Μινύες»



Γέλιο μέχρι δακρύων … σκόρπισε για δυο βραδιές η κωμωδία  που σκέφτηκε και σκηνοθέτησε ο Ορχομένιος κ. Δημήτρης Λιάπης αλλά και παρουσίασε μ` ένα άκρως επιτυχημένο και πολυπληθέστατου καστ ντόπιων ηθοποιών, όλοι τους κυριολεκτικά «στο πετσί του ρόλου». «Ο Γάμος του καλύτερού μου φίλου» ανέβηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, στις 22 και 23 Ιουνίου 2019, με το κοινό να χαρίζει απλόχερα το χειροκρότημά του  σε μια παράσταση που το κέφι, η δημιουργικότητα, και ο επαγγελματισμός των πρωταγωνιστών τους απέδειξαν ότι στην τοπική μας κοινωνία το ανθρώπινο δυναμικό της έχει πολλά να δώσει! Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί για να σας μεταφέρει χαρακτηριστικά αποσπάσματα, λες και ήσασταν κι` εσείς εκεί!!!









Ένα σενάριο που φτιάχτηκε από «μη σεναριογράφο», διάλογοι από την καθημερινότητα της ίδιας της ζωής, ρόλοι με αρκετή δόση υπερβολής … «αφού θέατρο παίζουμε», κι` όλα αυτά μαζί πασπαλισμένα με πολύ αγάπη, όρεξη για δημιουργικότητα και εκφραστικότητα, δέσιμο στην ομάδα και διάθεση να κάνουν τον κόσμο να ξεφύγει λίγο από την δύσκολη καθημερινότητά του και να … γελάσεειιιιιιιιιιιιι! 














Αυτό πέτυχαν οι «Μινύες», μια ομάδα Ορχομένιων που εδώ και καιρό δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα στον τόπο μας και στην περιοχή με τις επιλογές τους, τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες  και τις δικές τους πολιτιστικές προτάσεις.









Για δύο βραδιές, λοιπόν, παρουσιάστηκε το θεατρικό «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου», με πρωταγωνιστές τον Βάσο (Γιάννη Σιδηρόπουλο) και τη Γιόλα (Παναγιώτα Κοραντζινά), ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που αποφασίζει να φτάσει στο γάμο μετά από ξαφνική εγκυμοσύνη. Μεταξύ τους, όμως, μπλέκονται πολλά άλλα πρόσωπα όπως η Δάφνη (Φαλιά Σαμιώτη), η κα Ευγενία (Κατερίνα Ραμαντάνη), η κα Καλλιόπη (Βάσω Δολαπτσή), ο Τζίμης (Νίκος Παπαγεωργίου) και ο Τάκης (Δημήτρης Τσιόφλιος) αλλά και οι (με αλφαβητική σειρά): Αποστόλης Γεωργαράς, Λάζος Καλαντζής, Γιώργος Καζάκος, Δημήτρης Κανέλλης, Δημήτρης Λιάπης, Γιώτα Μακροπούλου, Χρήστος Παππάς, Δημήτρης Ραμαντάνης, Δημήτρης Ραυτογιάννης, Βασίλης Ροζάνας και Σπύρος Τσάκος.











 Στην παράστασή του έπαιξε  ζωντανά και η ορχήστρα  από τα μέλη της Καλλιτεχνικής Πορείας Ορχομενού αποτελούμενη από τους: Εύη Γεωργαρά (φωνητικά), Χρήστο Ζωγράφο (μπουζούκι – φωνητικά), Φίλων Καραμπέτσο (μπαγλαμάς – φωνητικά) και Χρήστο Παππά (κιθάρα).  Τον ήχο φρόντισε ο κ. Γιώργος Κουβάρας.

Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό
και γι` αυτό τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!


Δημήτρη συγχαρητήρια σε σένα και σ` όλη την ομάδα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: