Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Νέος Δήμαρχος Λεβαδέων ο κ. Θανάσης Αλεστάς

Νέος δήμαρχος Λεβαδέων εκλέχθηκε, όπως αναμενόταν, ο Θανάσης Αλεστάς. Σε ειδική συνεδρίαση των συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, με ψήφους 14 υπέρ και ένα λευκό, ο κ. Αλεστάς αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου έως τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου. Αντικαθιστά την απερχόμενη δήμαρχο Γιώτα Πούλου που κατέρχεται υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μέτα την εκλογή του ο κ. Αλεστάς, ευχαρίστησε τη Γ. Πούλου και όλους του δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί, με όλες του τις δυνάμεις, στα νέα του καθήκοντα. Υπενθυμίζεται ότι σε διευρυμένη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του συνδυασμού είχε αποφασιστεί ο νέος δήμαρχος να μην προέρχεται από τους εν ενεργεία αντιδημάρχους για να μην διαταραχθεί η λειτουργία του Δήμου. Στην έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία προέδρευσε ο πρώτος σε σταυρούς δ. σ, ο Θανάσης Φορτώσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη Γιώτα Πούλου στον αγώνα για την εκλογή της ως βουλευτής. Παράλληλα αναφέρθηκαν και στο έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. 
Από την πλευρά της η κ. Πούλου δεσμεύτηκε να είναι δίπλα στο νέο δήμαρχο και επανέλαβε ότι θα παραμείνει δημοτική σύμβουλος και τώρα αλλά και στη νέα δημοτική περίοδο.
Πηγή https://www.siriosfm.gr 

1 σχόλιο:

Karaxristos είπε...

Δηλαδή η πρώην δήμαρχος καταλήγει σοφά δηλώνοντας ότι θά συνεχίσει ως δημοτική σύμβουλος και την νέα δημοτική περίοδο αφού γνωρίζει ότι όπως ηττήθηκε στις Δημοτικές εκλογές θα το επαναλάβει και στις βουλευτικές.