Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Η Ορχομένια κα Αγγελική Καραγκούνη, Content Manager του ΣΕΤΕ, συμμετέχει ως ομιλήτρια στο Athens Music Week


Η κα Αγγελική Καραγκούνη – μια ακόμη Ορχομένια που άνοιξε τα φτερά της μακριά από τον τόπο της καταγωγής της - έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση διάφορων projects στο μάρκετινγκ και στον τουρισμό.
Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Johnson & Johnson Hellas, συνέχισε στο χώρο της επικοινωνίας και διαφήμισης, προτού προχωρήσει στη μετάβαση στον SETE -Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων το 2009. 
Έχει συμβάλλει σε ερευνητικά έργα του Συνδέσμου, όπως το νέο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης προς το 2020 και το σχέδιο για την ενσωμάτωση της γαστρονομίας στο μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού. 
Γενικά, έχει επικεντρωθεί σε έργα που ενισχύουν τις διατομεακές συνδέσεις με αποτέλεσμα να μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερομένων (κάτοικοι, εταιρείες, επισκέπτες, διαμορφωτές πολιτικής) και να μεταφράσει σύνθετες έννοιες όπως ως τουρισμός. Από το 2018, η Αγγελική ανέλαβε τον ρόλο του Content Manager με κύριες προτεραιότητές τη δημιουργία και διάχυση κατάλληλου περιεχομένου -μέσω ψηφιακών και φυσικών καναλιών- για την προσέλκυση, ενημέρωση και διατήρηση του ενδιαφέροντος στοχευμένων κοινών. Πιστεύει ότι η εξέλιξη -κοινωνική, εταιρική και προσωπική- συμβαίνει όταν ανόμοιες ιδέες συντίθενται αρμονικά.

Μάθε περισσότερα για το Athens Music Week στο  https://athensmusicweek.gr/?lang=el
Δείτε τους ομιλητές στο https://athensmusicweek.gr/speakers/?lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια: