Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Βανδαλισμός στο εκλογικό κέντρο του κ. Γιάννη Νταβαλούμη στον Ορχομενό – Το ακραίο περιστατικό καταδικάζει ο αυτοδιοικητικός κόσμος του Δήμου μας




Μ` ένα ακραίο περιστατικό, που δεν τιμά τον τόπο μας και την Δημοκρατία μας,  ξύπνησε η πόλη του Ορχομενού, ανήμερα της διεξαγωγής του β` γύρου των Δημοτικών Εκλογών.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα του υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη στα social media  «νωρίς το ξημέρωμα, ειδοποιήθηκα οτι το προεκλογικό μας γραφείο-ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ. Ειδοποίησα άμεσα την Αστυνομία και έτρεξα κι ο ίδιος στο σημείο. Τίποτα δεν κλάπηκε-πράγμα που αποδεικνύει ότι ήταν πράξη ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!» αναφέρουν μαζί με ανάλογο φωτογραφικό υλικό. «Η Δημοκρατία-ΔΕΝ-εκφράζεται έτσι! Η ενέργεια αυτή αφορά μια μεμονωμένη ομάδα ανθρώπων-«χειραγωγούμενη»-που πρέπει να αποκλειστεί από το Δήμο Ορχομενού» σχολιάζει ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Άμεση αντίδραση και καταδίκη του περιστατικού είχαμε από τον Συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» της υποψήφιας Δημάρχου Ορχομενού κας Βούλας Καράλη, η οποία με δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ενέργεια απειλεί να διαταράξει και να δυναμητίσει το κλίμα των εκλογών.
Είναι προφανές ότι τέτοιες ενέργειες προέρχονται από εκείνους τους οποίους συμφέρει η πόλωση.
Καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες με ηρεμία.
Η ηρεμία είναι η απάντηση μας σε κάθε αντιδημοκρατική συμπεριφορά είτε αυτή αφορά λόγια είτε πράξεις».



Το περιστατικό, που εξαπλώθηκε σαν αστραπή,  καταδικάζουν ο Δήμαρχος Ορχομενού και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος  και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης, όπως και σύσσωμη η τοπική μας κοινωνία. 

Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: