Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Απάντηση Ταγκαλέγκα σε Πούλου

Για πανικό της δημάρχου Γιώτας Πούλου κάνει λόγο ο συνδυασμός του Γιάννη Ταγκαλέγκα, «Συμφωνία Προοπτικής», απαντώντας στα όσα υποστήριξε η δήμαρχος στη μεσημεριανή της συνέντευξη.
Η ανακοίνωση του συνδυασμού 
Καταλαβαίνουμε τον πανικό στον οποίο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η κ. Δήμαρχος προσπαθώντας για ακόμη μια φορά, να καλύψει τα λάθη της δικής της διοίκησης, βλέποντας μάλιστα πλέον την επερχόμενη ήττα της να πλησιάζει.
Δεν θα απαντήσουμε στα ψευδή λεγόμενα της, γιατί ούτως ή άλλως αυτά απαντήθηκαν από το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής αλλά πολύ περισσότερο θα απαντηθούν όλα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς για την κ. Πούλου ο κ. Ταγκαλέγκας αλλά και όλος ο συνδυασμός «Συμφωνία Προοπτικής» δεν θα λάβουν μέρος σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Ο συνδυασμός μας θα συνεχίσει να εμμένει στην διατήρηση του ήπιου προεκλογικού κλίματος, ακόμη και στο τέλος αυτού του προεκλογικού αγώνα, μιας και η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, στο ίδιο «τραπέζι» προς όφελος των πολιτών μας και του Δήμου μας. Πηγή https://www.siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: