Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

«Ορχομένιοι Πολίτες»: Τρίτος συνδυασμός στην Δ.Κ. Ορχομενού με πρωτεργάτη τον κ. Γιώργο Βούτσα


Στην αρχή αυτής της προεκλογικής περιόδου, όσον αφορά την εκλογική αναμέτρηση για τη Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού, είχαμε  την ανακοίνωση των Ενεργών Δημοτών (https://orchomenos-press.blogspot.com/2019/02/o_14.html ).
Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο κ. Θεόδωρος Απογένης – ιδρυτής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού – ανεβάζει το ενδιαφέρον της τοπικής μας κοινωνίας για τις εκλογές ανάδειξης τοπικού συμβουλίου στη Δ.Κ. Ορχομενού (https://orchomenos-press.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html ) μ` ένα νέο συνδυασμό που έχει εκείνο ως κεντρικό πυρήνα του. 
Σήμερα, ο ανήσυχος τοπικός Σύμβουλος της Δ.Κ. Ορχομενού  κ. Γιώργος Βούτσας  και εντεταλμένος σύμβουλος για το Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού, ανακοινώνει την κάθοδο και τρίτου ψηφοδελτίου για την Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού με την ονομασία «Ορχομένιοι Πολίτες».
Ένας συνδυασμός που στόχο έχει να δώσει όλο το βάρος της στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, στη γειτονιά και στην ποιότητα της ζωής όλων μας.
Γνωστός σε όλους μας για την πολυετή σχέση του με τον αθλητισμό και το θέατρο στον τόπο μας, ο κ. Βούτσας  είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την θέση του Προέδρου της Δ.Κ. Ορχομενού, όπως μας είπε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: