Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

«O Ανακριτής»... ήρθε και άρεσε στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας


Το γεγονός ότι μετά την παράσταση που δόθηκε την περασμένη Κυριακή, 17 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού από την Θεατρική Ομάδα Αλιάρτου «Σχήμα», πολλοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να επαναληφθεί φανερώνει τη δίψα του κοινού να απολαύσει ένα ακόμη θεατρικό έργο με δυνατές ερμηνείες! «Ο Ανακριτής έρχεται» του Τζον Πρίσλεϋ ... ευχόμαστε να ξαναέρθει στην πόλη μας.  Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί!






 Ένα έργο με πολλούς και μεγάλους μονόλογους, με δυνατά συναισθήματα, με ένταση αλλά και με ηθοποιούς που καθήλωναν με το παίξιμό τους, όπως είδαμε επί σκηνής, στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Βοιωτός κ. Θανάσης Αντωνίου.




 Αξίζουν αναφοράς οι Ορχομένιοι Ευδοκία Τσάπρα και Λάμπρος Πουρνάρας, εκ των πρωταγωνιστών, οι οποίοι είχαν και την πρωτοβουλία στην αρχή αυτής της περιοδεία να φιλοξενηθεί η παράστασή τους και στη δική μας πολιτιστική στέγη.



Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους (δεξιά) ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Ν. Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, ο Τοπικός Σύμβουλος και Εντεταλμένος Σύμβουλος στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού κ. Γιώργος Βούτσας και ο τ. Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος. 





Ανάμεσα στους θεατές και μέλη
 της Θεατρικής Ομάδας
 του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού

Μπράβο σας! 
Να το επαναλάβετε για εκείνους που δεν τα κατάφεραν!



Ευδοκία Τσάπρα και Δημήτρης Λεβέντης (κέντρο)δέχονται τα συγχαρητήρια των κκ. Μ. Εμμανουηλίδη,
Ε. Τζαβάρα (Οιπότες του Θεάτρου),  Λ. Ρόδη και Ά. Πανταζή. 

Ο κ. Δημήτρης Λεβέντης εκ των πρωταγωνιστών με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού και Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Λάμπρο Ρόδη και την κα Ελένη Καλπούζου, Υποψήφια Δήμαρχο Αλιάρτου - Θεσπιών 

Η θεατρική ομάδα Αλιάρτου "Σχήμα"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Μάκης Εμμανουηλίδης
με τις κυρίες Βούλα Σταυροπούλου, Πόπη Λένα και Πέννυ Ζαννιά

Ο σκηνοθέτης κ. Θανάσης Αντωνίου με τις κυρίες Αναστασίου και Τσιγιάννη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: