Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Όλα έτοιμα για το 2ο Πανβοιωτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Λιβαδειά – Το πρωί του Σαββάτου η παρέλαση των τμημάτων από την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) με πίπιζες & νταούλια της Αράχωβας

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Επαρχίας Λιβαδειάς «ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ», διοργανώνει το  διήμερο «2ο ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. 



Η παραδοσιακή παρέλαση από την Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο) προς την Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, των παιδικών/εφηβικών χορευτικών τμημάτων το Σαββάτο 23 Μαρτίου θα συνοδευτεί απο τις πίπιζες & νταούλια Αράχωβας, τον Γιώργο Πούλο στο Νταούλι και Κώστα Ράπτη, Κώστα Κεράστα στο κλαρίνο, στις 11:30 π.μ. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και την Κυριακή 24 Μαρτίου, τμήματα ενηλίκων χορευτικών στις 6:00 μ.μ. στο «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ».
Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν 42 Βοιωτικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι με 59 χορευτικά τμήματα, και θα παρουσιάσουν μια  μεγαλειώδη  γιορτή της παράδοσης, με χορούς και έθιμα από όλη την Ελλάδα!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: