Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Έως τις 4 Απριλίου οι αιτήσεις για δωρεάν εκπαίδευση στο πειραματικό Αγρό- Κωπαΐδα – Κάλεσμα στους νέους αγρότες από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά


   Νέα γεωργία για τη νέα γενιά στον πειραματικό Αγρό- Κωπαΐδα, ένα πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού που πραγματοποιείται από το Γεωπονικό πανεπιστήμιο καθώς και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
1Ο group (στο διάστημα 20-30 Μαΐου)
2Ο group (στο διάστημα 1-10 Ιουνίου)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ
1Ο group (στο διάστημα 10-20 Απριλίου )
2Ο group (στο διάστημα 10-20 Μαΐου )


ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΑΝΘΩΝ
1Ο group  και 2Ο group (στο διάστημα 1-10 Μαΐου )

   Οι αιτήσεις γίνονται  έως 4 Απριλίου, για πληροφορίες  και αιτήσεις ,στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γραφείο Διαχείρισης  Φυσικού Έργου, τηλ. 210 5294963-210 5294964, καθώς και στον Οργανισμό Κωπαΐδας στην  Αλίαρτο .



    «Στις εγκαταστάσεις του πειραματικού αγρού θα πραγματοποιηθούν κύκλοι σεμιναρίων με θεωρητική και πρακτική άσκηση. Στην καρδιά της Βοιωτίας , στην Κωπαΐδα, στα κτήματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου,  ξεκινάμε αυτόν τον κύκλο ενημέρωσης και καλούμε  όλους τους νέους αγρότες έως 45 ετών να συμμετάσχουν. Για μας η επένδυση στη μάθηση και την κατάρτιση είναι πρωταρχικός στόχος. Χρηματοδοτήσαμε με 3.000.000€ τη δημιουργία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Αλίαρτο και είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το συγκεκριμένο έργο , μετά από ένα κυκεώνα διαδικασιών και γραφειοκρατικών αγκυλώσεων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού στον αγρό της Κωπαΐδας , είναι η αρχή . Καλώ τους αγρότες να συμμετάσχουν γιατί η γνώση είναι δύναμη» τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: