Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ανεβαίνει το ενδιαφέρον για τη Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού – Ψηφοδέλτιο κίνησης Πολιτών με πρώτο τον κ. Θεόδωρο Απογένη


Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου για τον α` βαθμό  – πέραν την απλής αναλογικής – έχουν και μια ακόμη αλλαγή: Το κεντρικό ψηφοδέλτιο ( με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο και υποψήφιος Δημοτικούς Συμβούλους) θα είναι πλέον ξεχωριστό από τους υποψηφίους για την εκάστοτε Τοπική Κοινότητα.
 Γι` αυτό και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ορχομενού δεν πασχίζουν απαραίτητα να «ταυτιστούν» με τα ψηφοδέλτια, που εκ των πραγμάτων θα δημιουργηθούν χωρίς παρατάξεις  ή κομματικές επιλογές.
Ήδη έχουμε δει την εμφάνισης των «Ενεργών Πολιτών», οι οποίοι ήρθαν στο προσκήνιο καυτηριάζοντας τα «κακώς κείμενα» της καθημερινότητας στο κέντρο του Δήμου μας, πάντα  μέσα από τα social media. Το νεότερο στοιχείο είναι πως η ομάδα των υποψηφίων τοπικών συμβούλων συνεχίζει κανονικά για τις εκλογές.
Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης όμως έχει στραφεί αυτό τον καιρό γύρω από τον κ. Θεόδωρο Απογένη, ένα πρόσωπο με μακρά, πολυσχιδή και πλούσια δράση στον τόπο μας, δηλαδή έναν αληθινά ενεργό πολίτη σ` όλη του ζωή. Ο κ. Απογένης είναι αποφασισμένος να ηγηθεί – τρόπον τινά –  του συνδυασμού με ένα απόλυτο στόχο: Την κατάκτηση της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού. 
Μαζί του  - άμεσα και έμμεσα – τάσσονται πρόσωπα με ανάλογη οικολογική και πολιτιστική δράση, Ορχομένιοι και Ορχομένιες, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπό του ένα «διαχρονικό εθελοντή». Άλλωστε, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε την Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού, μέσω της οποίας ο Ορχομενός είχε πολλές φορές την αφορμή να γνωρίσει, να διδαχθεί, να διασκεδάσει, ενώ από τους κόλπους της αναδείχθηκαν ουκ ολίγα πρόσωπα καθώς και πολλά ταλέντα της πόλης μας.  Ο συνδυασμός τους, λέγεται, πως  είναι ήδη έτοιμος! Θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: