Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κυνηγών Επ. Λιβαδειάς




Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κυνηγών Επ. Λιβαδειάς, που οργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το ΔΣ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο (έναν και μοναδικό ) Ρόδον PalaceΚυνηγοί απ` όλα τα μεγάλα και μικρά χωριά της Επαρχίας μας αλλά και εκπρόσωποι από τη Θήβα και άλλα όμορα Σωματεία, εκπρόσωποι από πανελλήνια όργανα τους και θεσμικοί εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων, έδωσαν ένα δυναμικό παρόν, σε σημείο που έγινε το αδιαχώρητο. Γεγονός που ανάγκασε τον Πρόεδρο κ. Στάθη Καβαθούλη να … ζητήσει και συγνώμη από τον κόσμο που – από ένα σημείο και μετά – ερχόταν αλλά δεν υπήρχε ούτε καρέκλα να καθίσει.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηγών Επ. Λιβαδειάς κ. Στάθης Καβαθούλης
με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού κ. Λάμπρο Ρόδη (αριστέρα), τ
την τ. Αντιδήμαρχο Ορχομενού κα Κική Καραβαγγέλη και τον Αν. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό 











Ευχαριστίες, λοιπόν, προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, με το οποίο ενίσχυσαν το Σωματείο τους αλλά και τους χορηγούς της βραδιάς – τα Εκκοκκιστήρια Αγγελούση, τον κ. Γιάννη Νταβαλούμη, κ.α. - εξέφρασε ο οικοδεσπότης κ. Καβαθούλης, ενώ χαιρετισμοί έγιναν ακόμη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας και Αν. Περιφερειάρχη κ.Φάνη Σπανό και την Δήμαρχο Λεβαδεών κα Γιώτα Πούλου. Παρόντες ήταν ακόμη οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχης κκ. Καρακάντζας και Περγαντάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Σανιδάς και Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και Γεν. Γραμματέας του ΕΠΒ κ. Αλέκος Σταϊκος, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους Δήμους Ορχομενού, Λεβαδέων, Αλιάρτου, Θηβαίων κ.α. Παρόντες ήταν ακόμη εκπρόσωποι Σωματείων της Βοιωτίας και πλήηηηηηηηηηηηηηθος κυνηγών.





















 



Χαρακτηριστική ήταν η 
δήλωση του  Προέδρου της Ομοσπονδίας τους πως οι κυνηγοί λένε ψέματα σαν τους πολιτικούς, μόνο που οι πολιτικοί τα λένε προ των εκλογών και οι κυνηγοί μετά από κάθε κυνήγι τους, για ν` αποσπάσει το θερμό τους χειροκρότημα. Επίσης, το ΔΣ βράβευσε το μακροβιότερο μέλος τους, που ανανεώνει συνεχώς την άδειά του για 70 συναπτά έτη.
  




Σειρά είχε ο χορός, με το Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου και με χοροδιδάσκαλο τον κ. Χρήστο Φλωκατούλα να τιμά τον συντοπίτη τους Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ.Στ. Καβαθούλη.

Το εφηβικό τμήμα προετοίμασε και παρουσίασε «Τα Κυνηγιαρικα», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας. 











Κι` ύστερα η ζωντανή ορχήστρα με τις ... φίρμες ! Τσαμπά, Τσαπρούνης και Παπαδημητρίου στο κλαρίνο ανέβηκαν στη σκηνή και το γλέντι άναψε!






Πρόεδρε τα κατάφερες κι` εσύ με το παραπάνω! Και του χρόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: